Beskrivelse

Oversat af

Tilføjet i varebeskrivelsen 16 okt. 06:06

För er som är osäkra, det är ett Märklinlok från satsen 37415

Green Cargo Rc4 1309 Lokomotiv. Loket är i skala H0 och är i mkt gott skick. Den tidigare ägaren har byggt om originalloket till analog drift, tyvärr var han inte riktigt uppriktig när han sålde det till mig (2008). Nu har jag skaffat en analog trafo och provkört för första gången och loket går bra och alla lampor lyser (hela tiden) men tyvärr drar inte spolen för färdvändning, petar jag på vändaren så byter loket färdriktning. I övrigt är allt helt och det kan inte ha varit kört mycket innan jag ställde undan det.
Loket är en bra modell för den som vill ha en realistisk modell av ett modernt svenskt lok på den analoga banan, eller så investerar du i en digital ombyggnadssats och bygger om till originalutförande igen.

Loket saknar originalemballaget som i stället följer med det digitala tvillingloket i annan annons. Förpackas väl om det skall skickas.

Se även mina andra annonser med flera lok och vagnar där de flesta har koppling till det svenska järnvägsnätet, främst epok V men även epok VI. De flesta med låga utgångspriser för spännande auktionsavslut.
Vid två eller fler vunna auktioner bjuder jag på frakten, betala i så fall inte innan jag uppdaterat fraktkostnaden! Sista betalningsdag är 26/10, så du kan invänta löningen:)
Lycka till i budgivningen!

Varenr. 647 866 513

Visninger 324

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Green Cargo Rc4 1309 Lok OBS Analogt!

Slutter 20 okt. 17:20

Førende bud

1 169 SEK

Ånestad 1

Norrköping, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

168 anmeldelser

Læs anmeldelser