Beskrivelse

Oversat af

Förbättra din modelljärnväg med Märklin 39911, ett högpresterande och detaljerat ånglokomotiv från Union Pacific, modell "Challenger". Detta lokomotiv kombinerar klassisk amerikansk järnvägshistoria med modern digital teknik och imponerande ljudfunktioner, perfekt för modelljärnvägsentusiaster och samlare.

Produktspecifikationer:
Modell: Märklin 39911
Typ: Ånglokomotiv med tender
Förebild: Union Pacific "Challenger"
Skala: H0
Detaljer: Märklin 39911 är noggrant utformad för att återspegla den kraftfulla designen hos Union Pacifics "Challenger"-lokomotiv. Modellen har många separata detaljer, inklusive metallräcken och rörledningar. Tendern är lika detaljerad, med exakt återgivning av kol- och vattenbehållarna. Tillverkad av högkvalitativa material som ger modellen en autentisk och hållbar finish.

Funktioner: Märklin 39911 är utrustat med en mfx digital dekoder som gör det möjligt att automatiskt registreras i digitala kontrollsystem. Lokomotivet har även omfattande ljudfunktioner som ångmotorljud, visselpipa och andra realistiska ljud från ett ånglokomotiv. Dessutom har loket LED-belysning och en rökfunktion som ytterligare förstärker realismen.

Skick: Lokomotivet är i bra skick och visar minimala tecken på användning. Alla funktioner har testats och fungerar, vilket gör lokomotivet redo att användas direkt på din modelljärnväg eller att visas som en del av din samling.

Perfekt för: Modelljärnvägsentusiaster som vill lägga till ett kraftfullt och autentiskt amerikanskt ånglokomotiv till sina layouter. Samlare som söker högkvalitativa och tekniskt avancerade modeller med imponerande ljudfunktioner och detaljerad design. Hobbyister som vill förbättra realismen i sina modelljärnvägsprojekt med ett lokomotiv som kombinerar både historisk charm och modern teknik.

Märklin 39911 erbjuder en fantastisk möjlighet att lägga till en bit av amerikansk järnvägshistoria till din modelljärnväg. Med sina realistiska ljudfunktioner, mfx-dekoder och autentiska design, blir detta ånglokomotiv ett fantastiskt tillskott till din samling eller layout.

Varenr. 644 985 148

Visninger 376

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 29 sept. 14:15

Märklin 39911 – Detaljrikt Union Pacific Challenger Ånglokomotiv

Førende bud

|

2 000 SEK

Slutter om

Per.Hjort

Mörarp, Sverige

4.9

Per.Hjort

Verificeret

58 anmeldelser

Læs anmeldelser