Beskrivelse

Oversat af

Jag säljer ett klassiskt set baserat på Sagan om Ringen och Hobbit-filmerna, kompletterat med de figurer som såldes separat. Totalt femton figurer. Fixa årets julklapp till ett Lego- och Sagan om Ringen-fan idag!

Helt och komplett löst set från 2012: 79003 An Unexpected Gathering. Setet har varit uppbyggt i tolv år och nyligen nermonterat, ej lekt med, och kan innehålla spår av damm. Observera att bruna Lego-bitar från den tiden kan vara bräckliga och gå sönder. En bit gick sönder när jag tog isär det, men har ersatts. Men särskilt figurer kan vara bräckliga. Alla figurer från setet finns med: Bofur, Bombur, Dwalin, Balin, Gandalf och Bilbo. Någon extrabit kan saknas, men det bör vara komplett. Lådan har varit ihopplattad och är tejpad på nytt, men är i övrigt i närmast perfekt skick.

Ingår gör också en komplett uppsättning av de nio dvärgar som saknades i set 79003 An Unexpected Gathering, det vill säga: Thorin, Bifur, Ori, Nori, Dori, Kili, Fili, Oin och Gloin. De släpptes i flera olika set det året: Attack of the Wargs, Barrel Escape, Escape from Mirkwood Spiders och The Goblin King Battle. Figurerna är kompletta och har vapen, men kan innehålla spår av damm. Observera att bruna Lego-bitar från den tiden kan vara bräckliga och gå sönder, så dessa är att betrakta som samlarfigurer snarare än leksaker.

OBS! Setet har stått framme i tolv år, ej i direkt solljus. Det kan finnas en minimal skillnad i färg på vissa av bitarna.

Varenr. 648 630 920

Visninger 120

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lego The Hobbit/Lord of the Rings 79003 An Unexpected Gathering + nio dvärgar

Slutter 27 okt. 16:24

Udbudspris

0 Bud

2 900 SEK

SiegfriedFM

Östersund, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

221 anmeldelser

Læs anmeldelser