Beskrivelse

Oversat af

Säljer här en stor bukett med Lego Botanical Collection Flowers samt en hel del extra bitar. När det gäller själva buketten så är det blommor ur två olika set, Wildflower Bouqoet 10313 samt Botanical Bouquet 10280. I denna bukett, för jag har ytterligare en ute i en separat auktion, (samfraktar självklart om du budar hem båda) finns följande blommor med: 2 x Lupin, 2 x Lavender stor, 1 x Snapdragon, 2 x Gerbera gul/röd, 1 x Leatherleaf Fern, 6 x stora blad, 1 x Lavender, 1 x Cornflower, 1 x California Poppy, 1 x Larkspur, 2 x strå samt 2 x Aster - se bild 7 & 8. Alla kompletta, ev kan en stjälk vara fel grön nyans - tror jag skrivit rätt med blommornas namn och antal - men innehållet stämmer på bilderna. Till detta kommer en hel del extra bitar (alla ur Botanical Collection) vilket kan stimulera att bygga någon ny blomma ur fantasin. Jag skickar med instruktionsbok till det ena av seten, till det andra kommer jag lägga instruktionsboken som fil (nerladdad från Lego) på ett medföljande USB men jag vill påpeka att det ur ursprungsseten inte är alla blommor - så om du tittar i böckerna finns det några som saknas - däremot är det fler blommor i denna bukett än i ett enskilt originalset.

Titta gärna på mina andra auktioner - självklart samfraktar jag om du budar hem flera saker. Fler bilder går självklart att få, kontakta mig bara i så fall.

Fraktkostnader tillkommer och betalas av köparen. Jag skickar med Schenker eller Posten. Jag brukar rekommendera Schenker just för att
det är spårbart & försäkrat.
I infomailet får du specificerat vad var och en av dessa kostar och du avgör vilket som passar dig bäst. Skickar ut
det strax efter auktionen avslutats. Observera att jag inte tar ut någon emballageavgift – men jag packar väl så att dina varor ska komma fram ordentligt & hela.

Betalning inom 5 arbetsdagar, antingen via Tradera eller Swish.

Varenr. 645 596 927

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 3 okt. 18:46

Stor vacker bukett med Lego Botanical Collection Flowers + extra bitar - se text

Udbudspris

|0 Bud

350 SEK

Slutter om

TheCloser

Sundbyberg, Sverige

5.0

TheCloser

Verificeret

Topsælger

8 314 anmeldelser

Læs anmeldelser