Beskrivelse

Oversat af

I denna annons säljs: Precisionsflaska 30ml. Mått flaska: 9,5x3cm. Nålspets mått: Längd: 1,2cm. Diameter: 1,2mm. Hålets diameter: 1mm. Enligt bilder.

Perfekt för sofistikerade detaljarbeten.
Kan fyllas med isopropanol, lim, glasyr, färg, bläck, olja och andra tunna vätskor. Det är ett oumbärligt verktyg för handgjorda projekt.

Vad använder jag dessa till?
Jag använder dessa med Isopropanol dagligen vid rengöring och reparation. Lätt att få ut den mängd man vill med ett väldigt kontrollerat flöde.

Locket förhindrar att luft och damm kommer in,
detta förhindrar också att vätskor läcker- eller torkar ut. Varje flaska har ett mjukt och ordentligt topplock som täcker spetsen väl så man även effektivt kan undvika att skada kroppen, då spetsen är så tunn.

Påfyllning är simpelt med en liten och smidig tratt.
Jag använder mig inte av en tratt vid påfyllning av Isopropanol, men behöver du en tratt och inte har en hemma så är detta för dig. Har du en tratt hemma så kan du spara på miljön och enbart köpa en precisionsflaska för 29kr. Behöver du ett komplett kit så kan du köpa precisionsflaska, tratt och påfyllningsrör för 49kr.

Nålspetsen är gjord av rostfritt stål
som har god motståndskraft mot korrosion och andra kemiska angrepp.

Varför ska du välja att handla av mig? Jag har erfarenhet av näthandel sedan 2008 och har bedrivit företag sedan 2014. Under dessa år har jag samlat på mig 1000+ recensioner på olika plattformar med ett stadigt snitt på 5/5 stjärnor gällande både fysisk handel och näthandel. Jag säljer självklart bara sådant jag själv använder, har testat eller har erfarenhet av som jag är stolt över att förmedla till mina kunder. En nöjd kund är en lyckad affär!

Annan tanke kring priset?
Föreslå pris så kanske vi kan komma överens om något :)

FRAKT!

Samfrakt går suveränt! Skickas med Postnord som vanligt brev för 18kr eller spårbart paket till brevlådan för 51kr. Skickar alltid välpaketerat och så snabbt jag bara kan! Självklart går avhämtning bra också. Passar inte Postnord? Hör av dig så hittar vi den bästa lösningen för dig.

BETALNING!

Förväntar mig betalning direkt eller som max 3 dagar från avslutad auktion/annons, detta för att jag ska kunna skicka allt så snabbt det bara går!

ÅNGERRÄTT!

14 dagars ångerrätt. Kontakt sker via mail som finns på ditt köp.
Ångerperioden räknas från det datum du mottog varorna i din beställning.
Du betalar själv kostnaden för returfrakten. Varan ska vara i samma skick som vid leverans.

Har du några frågor eller funderingar?
Tveka inte, kontakta mig! :D

Varenr. 645 071 354

Visninger 20

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 18 okt. 12:26

Precisionsflaska 30ml + tratt | nålspets | Fyll med lim, glasyr, färg, bläck osv

Pris

39 SEK

nejnejworkshop

Strängnäs, Sverige

5.0

nejnejworkshop

Virksomhed

Topsælger

631 anmeldelser

Læs anmeldelser