Beskrivelse

Oversat af

Readymix är en vattenbaserad högpigmenterad flytande täckfärg med hög kvalitet. Klar för användning. Readymix färgen torkar snabbt och ger en matt yta med god täckförmåga. Kan spädas med vatten för en mer transparent färg. Det går även utmärkt att måla på gips och lera med tillsats av PVA-medium. Denna färg passar på de flesta underlag. Dessa modelleringsmaterial och färg är tillverkade utan djurkomponenter så att alla kan njuta av våra produkter utan några bekymmer.
Även fri från mjölkprotein. Flaska tillverkad av HDPE och PP. Storlek: 1000 ml Varning: Lämpar sig inte för barn under 3 år. Oanvänt. Som du vet visar de flesta datorer och skärmar färger på olika sätt. På grund av ljuseffekt och bildskärmens ljusstyrka/ kontrast kan färgtonen på den faktiska föremålet vara något annorlunda. Öppna gärna upp fotona i original storlek genom att klicka en gång på bild för bättre detaljer. Ej avhämtning. Var snäll och respektera.
EJ TILLÅTET ATT ANVÄNDA MINA BILDER & TEXTER TILL "SÄLJA VIDARE" UTAN MITT GODKÄNANDE.


¤ Jag skickar inte separat vinnarmail. Får du inte Traderas vinnarmail kolla din spam mapp, om inte där kontakta mig.
¤ Betalning senast tre dagar efter auktionens slut. Du har tre dagar att betalar och jag tre dagar att skicka utan att vi ge negativ omdömen till varandra.
¤ Samfrakta köp inom tre dagar. Skickar varor med billigaste frakt och debiterar endast porto/ fraktkostnad, tar inte betalt för packning el. dylikt om inget annat anges i annonsen. Jag återbetala fraktöverskott.
¤ Jag svarar gärna på frågor och ev. skickar mer bilder.

Varenr. 645 733 436

Visninger 9

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 2 okt. 20:10

" Readmix " 1000 ml Light Green vattenbaserad färg flytande Täckfärg. Oanvänt

Udbudspris

|0 Bud

49 SEK

Slutter om

Jujunin

Malmö, Sverige

5.0

Jujunin

Verificeret

Topsælger

2 402 anmeldelser

Læs anmeldelser