Beskrivelse

Oversat af

Sharp 32'' LED HD TV. Modell: 32FA2E. DVB-T/T2/S2 DVB-T HD TV. Dolby Digital Plus.

Ny Nyköpt TV.
Jag köpte tvn till min mamma och satte själv upp den med hjälp av de medföljande fötterna. Tvn testades, allt fungerade och stod på under dagen. Efter det har den inte varit påslagen igen. Min mamma har gått vidare i livet.
Alla förpackningar är kvar inklusive frigolit skydd. Just nu hittar jag inte kvittot men jag ska leta vidare därför att garantin gäller. Jag tror jag köpte tvn på Elgiganten för dygt 3000:-.
Jag har inte skruvat bort fötterna och därför går det inte att sätta tillbaka topp frigoliten. Upp till ny ägare att bestämma. Frigoliten är hel och finns bredvid.

* Skärm på 80 cm (32") i smart design
* Hög bildkvalitet med HD Ready-teknologi
* Stöd för Dolby Digital och Dolby Digital+
* Högtalare med totalt 16W effekt
* Stöd för DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG4 + HEVC/H.265 (10-bit)) HD tuner

SHARP 32FA2E 32" HD-Ready TV kommer med hög bildkvalitet och är utrustad med 3 HDMI-ingångar och 2 USB-portar för enkel multimedia uppspelning. Här finns också en avancerad HD-tuner för smart digital-TV-mottagning.

Njut av bra bildkvalitet med Sharp 32FA2E
Med en skärmstorlek på 80 cm och HD Ready-teknologi kan du uppleva en imponerande bildkvalitet. Här levereras bra skärpa och färgåtergivning för en skarp visuell upplevelse.

Stora möjligheter för anslutningar
Med 3 HDMI-ingångar och 2 USB-portar har Sharp 32FA2E det du behöver för att smidigt ansluta favoritenheterna. Oavsett om du vill koppla upp dig mot en spelkonsol, Blu-ray spelare eller en satellitbox så kan du vara säker på att det fungerar smidigt.

Imponerande TV-upplevelser med HD tuner
Med en avancerad HD tuner som stöder DVB-T/T2/C/S/S2 (MPEG4 + HEVC/H.265 (10-bit)) kan Sharp 32FA2E ge dig en fantastisk TV-upplevelse. Njut av program och filmer i hög kvalitet.

Multimedia innehåll nära till hands
USB-portarna ger alla möjligheter att ansluta USB-kompatibla enheter enkelt med sladd (köps separat). Lyssna på dina spellistor, spela upp videofiler eller visa upp favoritbilderna på kompakt skärm med utmärkt kvalitet och färgåtergivning.

Enkel installation och användning
Med den medföljande fjärrkontrollen (inklusive batterier) och snabbstartsguiden kommer du snabbt igång. Här ansluter du enkelt dina enheter för att kunna börja använda TVn och se favoritprogrammen på nolltid.

Vikt och mått
Bruttomått med emballage (D x B x H)
480 x 780 x 110 mm
Nettovikt
4 kg
Bruttovikt
5 kg

Ingår i paketet
Medföljande fjärrkontroll Ja

Varenr. 645 298 003

Visninger 32

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Man. 30 sept. 21:42

NY! Sharp 32'' LED HD TV Modell: 32FA2E DVBT/T2/S2 DVB-T HD TV Dolby Digital Plu

Udbudspris

|0 Bud

999 SEK

Slutter om

Stake

Farsta, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

267 anmeldelser

Læs anmeldelser