Beskrivelse

Oversat af

Auktionen avser en fungerande begagnad retro vintage / retro skivspelare Sansui SR-212 i utmärkt orört original-utförande där till och med original-pickup / nål sitter kvar.

Ibland händer det att det i dödsbon dyker upp bland annat skivspelare som verkar befunnit sig i en "tidskapsel" eftersom spelaren är cirka 50 år gammal.
.
Bortsett från locket som bär spår av normal användning i form av små repor efter rengöring / damning ger spelaren intryck av att vara i närmast nyskick.

Spelaren härstammar från ett rök- / djurfritt hem och någon ytterligare kunskap gällande denna skivspelare har jag inte tillgång till.

Funktionstestad där det kan konstateras att den fungerar som den skall och heller inga kända brister eller fel att anmärka på.

Spelaren är försedd med original pickup samt nål en och ljudet och utifrån detta det finns inget att anmärka på, men jag kan aldrig med visshet garantera skicket på en begagnad nål. Remmen bör bytas..

Mer info samt tekniska uppgifter mm finns här:

https://www.vinylengine.com/library/sansui/sr-212.shtml

Väger (exklusive emballage ) = ca 6.7 kg

Avhämtning är givetvis att föredra, men jag kan efter begäran skicka spelaren adekvat demonterad för transport samt väl emballerad och med spårbarhet med Schenker om inget annat önskemål beträffande frakten framförs.

Om inget annat avtalas gällande betalning innan auktionens slut - emotser jag betalning inom fem bankdagar efter avslutad auktion och jag skickar inom två arbetsdagar efter erhållen betalning.

Lycka till

Varenr. 646 074 708

Visninger 30

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 6 okt. 22:04

Sansui SR-212 - Retro skivspelare i orört originalskick

Udbudspris

|0 Bud

1 600 SEK

Slutter om

Retrologen

Hägersten, Sverige

5.0

Retrologen

Verificeret

Topsælger

259 anmeldelser

Læs anmeldelser