Beskrivelse

Oversat af

Hållare för grenuttag: Produkten har designats för att fungera som en stabil och säker plats att placera grenuttag m.m. Det kan vara användbart för att undvika röriga och osäkra arrangemang av eluttag och kablar.Mångsidig användning: Utöver grenuttag kan hållaren användas för att organisera andra elektroniska enheter, vilket ger användaren flexibilitet i hur den använder produkten.Ingår dubbelhäftande tejp: Det faktum att det medföljer dubbelhäftande tejp antyder att monteringen av hållaren är enkel och inte kräver några verktyg. Tejpen kan fästa hållaren på olika ytor utan att behöva borra eller skruva.Tillverkad i PVC: Produkten är tillverkad i PVC, vilket ger en lätt och hållbar konstruktion samtidigt som den är enkel att rengöra och underhålla.
Användningsområden:
Produkten riktar sig sannolikt till personer som vill organisera och förbättra säkerheten kring sina eluttag och elektronik. Det kan vara användbart både i hemmiljöer och på arbetsplatser där flera enheter används samtidigt.

Montering:
Medföljande dubbelhäftande tejp gör monteringen enkel och praktisk. Användaren kan fästa hållaren på en ren och jämn yta genom att helt enkelt ta bort skyddet från tejpen och trycka fast den på önskad plats.

Varenr. 636 729 025

Visninger 79

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 28 juni 14:19

Hållare för grenuttag m.m (Ingår dubbelhäftande tejp)

Slutpris

|

10 SEK

Auktionen er afsluttet

princessredlock vandt auktionen

Superlagret

Borås, Sverige

5.0

Superlagret

Virksomhed

Topsælger

856 anmeldelser