Beskrivelse

Oversat af

Säljer 7 gram Kumulus som räcker till 7-14 behandlingar beroende på hur mycket du blandar. Se recept o behandlingar nedan.

Kumulus är svavelbaserat och har långsiktig effekt om den inte tvättas bort. Kan användas vid olika svampangrepp, framförallt mjöldagg. Den har även god effekt på t ex spinn och falskt spinn, som ofta är ett stort bekymmer för bl a Hoya och palettblad. Svavel är även ett viktigt näringsämne för växter och kan ha en svagt positiv effekt på tillväxten.

Utvecklar inte resistens eftersom Kumulus i första hand har mekanisk verkan genom uttorkning vid direktkontakt.
______________________________________________________

Recept:
1 gram (1 krm) Kumulus i 1 liter vatten.
OBS! För de flesta räcker det med hälften, 0,5 gram Kumulus i 0,5 liter vatten. Se till att lösningen är ordentligt blandad innan användning. Ska användas inom 24 timmar!

Kumulus dödar inte ägg! Därför är det viktigt med upprepade behandlingar tills alla ägg hunnit kläckas. Se till att täcka alla delar av plantan och svåråtkomliga ställen där ohyra kan gömma sig.

Behandling:
Mjöldagg - upp till 4 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.

Falskt spinn - 6-7 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Överväg 7 behandlingar för att vara så säker som möjligt på att alla har eliminerats (alla ägg måste hinna kläckas).

Spinn - Dessa har en snabbare livscykel (5-7 dagar från ägg till vuxen). 3-6 behandlingar (beroende på angreppets omfattning) med 5-7 dagars intervall.

Skölj inte bort! Kumulus har långvarig effekt om den får vara kvar på växten. Skydda växten från direkt sol under behandlingen.
______________________________________________________

Varenr. 645 708 939

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 24 okt. 16:59

KUMULUS 7g, svampmedel, mjöldagg, falskt spinn, toppskottskvalster, Hoya, svavel

Pris

25 SEK

Återvinnarskalle

Stockholm, Sverige

5.0

Återvinnarskalle

Verificeret

Topsælger

874 anmeldelser

Læs anmeldelser