Beskrivelse

Oversat af

Ta en semester och låt dina växter sköta sig själva. Blumat Plant Savers säkerställer en konstant tillförsel av vatten. De levererar automatiskt precis rätt mängd - aldrig för mycket aldrig för lite. Dina växter kommer att älska det. Ett perfekt verktyg att ha då man är bortrest från hemmet helt enkelt!

När jorden torkar, levererar den keramiska konen vatten gradvis till den omgivande jorden - vilket skapar ett vakuum inuti konen som drar vatten från den närliggande behållaren med vatten. När jorden väl är fuktad kommer Blumat att sluta rinna vatten. Den vattnar dina växter endast efter behov.

Du kan till och med lägga till gödningsmedel i vattenförsörjningen. Denna långsamma, kontinuerliga utfodring uppmuntrar till produktiv tillväxt.

Blumat drar bara upp vatten vid minst 30 cm. Om vattenytan i din behållare är lägre än detta kommer vattenflödet att begränsas och växterna gradvis torka ut.

Varje Blumat har en gräns för hur snabbt den kan leverera vatten. Flera blumats kan behövas för större växter för att tillgodose det högre vattenbehovet. I detta fall måste även en större vattenreservoar finnas tillgänglig.

Detaljerade instruktioner:

Fyll en skål med vatten. Ta bort toppen av Blumat . Lägg både toppen och den keramiska konen i skålen för att blötläggas i minst 15 minuter.Håll konen och locket under vattnet, slå ut luftbubblorna i varje bit och tryck på toppen ordentligt.Tryck ner den keramiska konen helt i jorden. Extra stora plantor bör förses med två eller tre Blumats.Sätt slangen ända till botten av en full behållare med vatten. Tillsätt lite flytande gödsel om det behövs.Vattennivån i behållaren ska vara i nivå med eller under det gröna locket. Att höja eller sänka vattenbehållaren ökar eller minskar flödet.
Underhåll:

En gång om året, placera slangen i varmt vatten. Rengör insidan av den keramiska konen med en borste och utsidan med sandpapper.

Tips:

Om du tänker vara borta från hemmet en längre tid, se till att vattenbehållaren är tillräckligt stor. Beroende på typ, storlek och säsong kommer en växt att behöva 1/4 till 1 liter vatten varje vecka.

Tillförsel av vatten till jorden i blomkrukorna sker automatiskt. Om du inte fyller på vattenbehållaren kommer Blumat att torka ut. För att återställa funktionen måste Blumat fyllas på igen. (Följ steg 1-5).

Varenr. 637 161 820

Visninger 51

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 6 juli 09:15

Bevattning

Udbudspris

|0 Bud

99 SEK

Slutter om

isa70

Järfälla, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

499 anmeldelser

Læs anmeldelser