Beskrivelse

Oversat af

En ovanlig kamera i mycket fint skick. Revueflex är samma kamera som Memotrone, med samma originella automatexponering. Kameran mäter genom linsen nerbländad i exponeringsögonblicket och exponerar med en förvånansvärt exakt slutartid för en så pass enkel lösning. Jag har använt kameran en hel del, alltid med fina resultat. Nu säljer jag den då jag behöver gallra en del i skåpet och hoppas någon annan kan få lika roligt med den. Jag skickar med ett extra batteri som syns på fjärde bilden. Tyvärr finns inga lock, men en fulsnygg, hel och ren beredskapsväska ingår enligt bild.

Objektivet är ett Zeiss Jena Tessar 50mm med bländare 2.8. Ett lätt och smidigt objektiv med en klassisk konstruktion som ger fina bilder. M42-gänga på både objektiv och kamera ger många möjligheter med andra kombinationer.

Ställ frågor i god tid så jag hinner svara. Betalning inom tre dagar; jag packar väl och skickar så snart pengarna syns på kontot. Samfrakt möjlig om du är intresserad av någon av mina andra auktioner med M42:or.

Varenr. 636 095 981

Visninger 337

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 29 juni 17:21

Revueflex 4000EE (Memotrone!) med Tessar 50/2.8

Slutpris

|

610 SEK

Auktionen er afsluttet

Mr_Nineties vandt auktionen

Legacyfoto

Burgsvik, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

215 anmeldelser