Beskrivelse

Oversat af

Nära nyskick. Fodral i mycket gott skick. VHS-Revy/Krogshow: Prins korv under taket. Humorklassiker från 1999 med Hans "Hasse" Alfredson, Peter Dalle & Tina Ahlin. Sällsynt VHS-utgåva från SF/AB Svensk Filmindustri. Fodralet och kassetten ordentligt rengjorda.

Innehåll:

Prins Korv Under Taket är en krogshow som spelades in på Restaurang "Prinsen" i december 1999.

Här får ni se Hans Alfredsson, Peter Dalle och Tina Ahlin i en fantastisk underhållande, tänkvärd och rolig show.

Bland pärlorna får vi höra Peter och tina i en mästerlig sång om TV-program. Peter och Hasse gör en minnesvärd sketch om den nya bibelöversättningen. En höjdpunkt är Hasses sång om att han är ”Morfar till sig själv”.

Tänkvärd är Peters monolog om ”Brev till Gud”. Missa inte att se när Peter är uppkopplad överallt hela tiden och när Hasse spelar jubilaren Lennart som berättar om det första milleniet. Prins Korv Under Taket är något att minnas.

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Varenr. 642 414 655

Visninger 69

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Man. 23 sept. 19:53

VHS FILM / REVY PRINS KORV UNDER TAKET 1999 HUMOR SHOW HASSE & TAGE SVENSKA ORD

Pris

39 SEK

Slutter om

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verificeret

Topsælger

853 anmeldelser

Læs anmeldelser