Beskrivelse

Oversat af

Konftel C20Ego video kit - Konftel Cam20 + Konftel Ego + Konftel OCC Hub i mycket fint skick. Samtliga kablar medföljer. Dock så skickade Konftel med en svart kabel istället för den orange som är på bilden på instruktionen. Originalkartonger.

Konftel C20Ego är det perfekta paketet för video i små mötesrum. Här får 4K-konferenskameran Konftel Cam20 sällskap av den briljanta högtalartelefonen Konftel Ego med OmniSound-ljudkvalitet. Konftel OCC Hub knyter ihop allt till ett smidigt kit, så att det räcker med en enda USB-kabel för att koppla in kameran, ljudenheten och rummets skärm till collaboration-appen i laptopen.

Imponerande videokvalitet
Med USB-konferenskameran Konftel Cam20 kan du alltid lita på att de andra deltagarna i videomötet får en tydlig och balanserad bild av dig och dina kollegor. WDR-tekniken justerar automatiskt för bra bild i olika ljusförhållanden, även i krävande lägen som svagt ljus, direkt solljus och hög kontrast. Videoupplösningen på 4K innebär att det finns stor kapacitet till digital inzoomning. Även vid maximal 8x zoom klarar kameran av att skapa en detaljrik bild. Så välj det bildutsnitt du vill visa och lita på att det ser bra ut.

Garanterat trasselfritt
Konftel OCC Hub är precis som namnet säger navet i paketlösningen. Den ger One Cable Connection till konferenskameran, högtalartelefonen och skärmen. Det innebär i praktiken att C20Ego fullt ut stödjer BYOC, att användaren kan ta med sig samarbetstjänsten på valfri laptop med USB till mötesrummet.

Kristallklart med OmniSound
Konftel Ego är den Red Dot-prisade högtalartelefonen som utmärker sig med en smidig och kompakt form, flexibel användning och framförallt riktigt bra ljud. Sin storlek till trots levererar Konftel Ego en kristallklar ljudupplevelse i dina huddle room, allt tack vare vår unika ljudteknik OmniSound.

Ta med dig mötet
Det spelar ingen roll vilken app eller molntjänst du föredrar som samarbetsverktyg, Konftel C20Ego fixar upplevelsen i det lilla mötesrummet. Ta med dig mötet på valfri laptop som kan anslutas via USB, plugga in och kör igång. Vi kallar det ibland för BYOM, Bring Your Own Meeting.

Hitta snabbt rätt vinkel
Konftel Cam20 är optimerad för situationer där konferenskameran behöver placeras nära bordet, men trivs även i medelstora mötesrum. Bildvinkeln på 123° gör att alla deltagare kan sitta i en bra ställning och ändå rymmas i videobilden. Samtidigt skapas en verklighetstrogen bild utan förvrängning. Konferenskameran hittar enkelt och snabbt sin plats i mötesrummet. Använd den flexibla klämman för att hänga den på skärmen eller skruva pod-fästet på ett stativ som optimerar placeringen.

Egenskaper:
- Rumstyp: personlig till mindre möten
- Konftel Cam20: webbkamera för företag
- Konftel Ego: högtalartelefon
- Konftel OCC Hub - One Cable Connection Hub
- 4K Ultra HD
- 123° bildvinkel
- OmniSound med HD-ljud

Varenr. 636 096 869

Visninger 87

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 29 juni 17:31

Konftel C20Ego video kit - webkamera / konferenshögtalare

Udbudspris

|0 Bud

895 SEK

Slutter om

fredrikh74

ROMELANDA, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

191 anmeldelser

Læs anmeldelser