Beskrivelse

Oversat af

Perseus Running Press. 1 uppl. 2015. 274 sidor. Nyskick: omslag, rygg och inlaga i toppskick, verkar oläst. Denna bok är en US import och går ej att få tag på i Sverige, särskilt inte i 1:a utg.

Fri frakt inom Sverige! Free shipping within Sweden!

Innehåll:

Medan du kanske kämpar för att ta dig upp ur sängen varje morgon; svajar livlöst över rummet, med vidöppen mun, armar som hänger slappa och mumlar oförståeligt, ta till dig att du inte är ensam. Medan många människor känner så, råkar de flesta av dessa häpnadsväckande, slappa, ständigt dåsiga människor bara vara zombies – och det visar sig att de kan lära oss mycket om att njuta av livet!

"Zen of Zombie" kommer att lära dig hemligheterna bakom deras lycka, genom att visa dig hur du saktar ner och rör dig i din egen takt, blir din egen chef och bara slukar de irriterande människorna som kommer i din väg. Och det finns mer: eftersom zombies bara kan ge ärliga råd om kärlek, spela på dina styrkor och hur du bär dig åt för att bli mer anpassningsbar.

Att ha frid och lugn i livet är nyckeln till framgång och lycka. Nu, med den här boken vid din sida, kommer du inte bara att kunna hitta andlig avslappning och "chi", utan du kommer också att få lära dig att tänka mindre och slappna av mer. . . eftersom zombies inte har någon användning för sina hjärnor.

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Varenr. 636 321 941

Visninger 58

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Ons. 17 juli 19:37

THE ZEN OF ZOMBIE 2015 MYCKET OVANLIGA 1A UTG FILOSOFI HUMOR APOKALYPS US IMPORT

Pris

249 SEK

Svea-Serier-och-Antik

Hässelby, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verificeret

Topsælger

793 anmeldelser

Læs anmeldelser