Beskrivelse

Oversat af

1:a utgåvan. 247 sid, utgiven 1992. Förlag: Norstedts. Skyddsomslag med lätta bruksspår (framtill:1 mini-reva nedtill & ett par ytliga mindre märken. Baktill: liten rest efter prislapp nedtill. Fint skyddsomslag i övrigt). Boken i sig är i nära nyskick: pärmarna med minimala bruksspår. Ryggen är i ett perfekt skick, inlagan i toppskick, verkar oläst.

Handling:

I handlingens centrum står Juha, som har en finländsk mamma och en svensk pappa och en lillasyster. Juhas bäste vän är den utstötta flickan Jenny, som han bor granne med - men de umgås mest i smyg utanför skolan. I skolan vill Juha helst av allt bli accepterad av de tuffa grabbarna och bli en i gänget. Men det är inte särskilt lätt.

I skolan är Juha även klassens clown, och på rasterna och under roliga timmen drar han ofta roliga historier, spelar upp sketcher eller sjunger smått humoristiska sånger - allt till lärarinnans förtret. Juha trivs egentligen inte i rollen som klassens clown, men han spelar den ändå bara för att känna sig accepterad av de andra barnen i klassen.

Se våra andra varor - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Varenr. 642 898 750

Visninger 44

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 28 sept. 19:49

EN KOMIKERS UPPVÄXT 1992 1:A UTG GARDELL HUMOR BIOGRAFI BERÄTTARE SVERIGE PRIS

Pris

79 SEK

Slutter om

Svea-Serier-och-Antik

Stockholm, Sverige

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Verificeret

Topsælger

858 anmeldelser

Læs anmeldelser