Beskrivelse

Oversat af

Motormännens klassiska bilresehandbok ”Upptäck Europa med bil” är lättläst och fullmatad med aktuella uppgifter. En perfekt hjälpreda när du planerar sommarens bilsemester. Vart ska vi resa? Hur ska vi bo? Du får hjälp att lägga upp resan, tips om hur du får reda på mer om ditt resmål. Boken ger förslag på bra vägar, hur du hittar prisvärda färjor, hotell och campingplatser. ”Upptäck Europa med Bil” ger tips och råd vid hyra av bil utomlands och förklarar hur biltåg fungerar.

Mycket kan göras på nätet, men för samlad information är Motormännens resehandbok ”Upptäck Europa med bil” det optimala uppslagsverket.

Boken tar vi upp det som man inte får glömma inför resan. Pengar och försäkringar. Hur man rustar bilen före en långresa. Tips på hur man reser med husbil eller husvagn och hur man reser med barn och husdjur. Det är enkelt att använda bokens checklistor och pricka av.

Boken förklarar vad man ska tänka på när man kör på utländska motorvägar och över Alperna, vad man ska göra om bilen krånglar, om någon blir sjuk på resan och hur man skyddar sig mot tjuvar. Boken är också indelad med fakta för varje enskilt land. Där förklaras bland annat ländernas hastighetsgränser, parkeringsregler, avgifter och miljözoner. Dessutom finns det uppgifter om regler för husvagnar, husbilar och vilka däckkrav som gäller.

Varenr. 643 782 533

Visninger 22

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 20 sept. 14:31

Motormännens Upptäck Europa med bil. 2005. 208 sidor.

Udbudspris

|0 Bud

95 SEK

Slutter om

lgal

Uddevalla, Sverige

4.9

Verificeret

Topsælger

382 anmeldelser

Læs anmeldelser