Beskrivelse

Oversat af

Born in Paradise är den 22:a doften i Escadas serie av lockande sommardofter i begränsad upplaga, som brukar släppas på marknaden en gång om året. Den härliga doften skapar känslor av glädje, värme och lättsinne och transporterar dig till de tropiska och drömmiga platserna i franska Polynesien. Parfymen frammanar bilder av ljusa, klara och vackra blommor, vita sandstränder, vackert glänsande, turkost och kristallklart vatten och underbara, läskande tropiska frukter.

Parfymen, som lanserades under år 2014, är inspirerad av den berömda drinken Piña Colada och kommer i en läskande flaska i samma nyans som det klarblå vattnet vid en paradisö, klädd med en söt, rosa blomma. Escadas doft Porn in Paradise erbjuder en lockande och förtrollande blandning av ananas och kokos, tillsammans med de syrliga och saftiga doftnoterna från vattenmelon och gröna äpplen - en sammansättning som sedan berikats med en träig och krämig bas. Den sprudlande parfymen får det verkligen att vattnas i munnen och erbjuder en smittsam och bekymmersfri känsla som ger dig - och de runt omkring dig - känslan av att förflytta sig till ett riktigt sommarparadis.

Bland toppnoterna i Born in Paradise väntar gröna äpplen, vattenmelon och guava, medan parfymens hjärta lockar med den Piña Colada-inspirerade kombinationen av kokosnöt och ananas. I basnoterna för Escadas 22:a sommarparfym väntar doftinslag bestående av mysk, ceder och sandelträ.

Varenr. 648 887 104

Visninger 29

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Escada Born in Paradise 50 ml discontinued

Slutter 29 okt. 18:26

Udbudspris

0 Bud

880 SEK

den_fina

söderköping, Sverige

5.0

den_fina

Verificeret

Topsælger

361 anmeldelser

Læs anmeldelser