Beskrivelse

Oversat af

Upplev frihet, befrielse, glädje. Dessa hjälpmedel är en revolution för att hjälpa par att njuta av varandra igen. Skapat av en briljant kvinna för att lindra sin egen smärta och svårigheter, de uppfanns för att ge den ultimata hjälpen för par där smärtan från olika tillstånd skapade en lucka i deras njutning av deras liv tillsammans. Hon ville hjälpa till!

Ohnut står bakom det revolutionerande redskapet som ska se till så sex blir njutningsfullt, och absolut inte smärtsamt. Skaparen av detta varumärke upplevde smärta vid sex och bestämde sig en dag att sätta en doughnut runt sin partners penis. Och där föddes idén till Ohnuts bästsäljande sexredskap! Upplev bättre sex med Ohnuts stöddämpare i härligt och realistiskt material. Googla företaget "The Pelvic People" bakom uppfinningen och känna förtroendet som skapas.

Ohnut Soft Wider består av fyra mjuka munkliknande ringar som kan vara till god hjälp för dig som upplever smärta vid penetrerande samlag - och du är inte ensam.

-- Läkarrekommenderad
-- Undvik djup smärta under sex
-- Behåller värmen + känns som hud
-- Kondomkompatibelt
-- Kroppssäkert, allergivänligt material
-- Använd med vatten- eller silikon-baserad glidmedel

Många kvinnor upplever smärta om penisen är för lång och att de måste hålla tillbaka vid samlag. Ringarna, som nästan känns som mänsklig hud, fungerar nämligen som en naturlig ”stötdämpare".

Ultra mjuka penetrationsringar i friktionsfritt material som fungerar som en "buffert" och dämpar stötarna vid omslutande samlag. Denna variant med bredare omkrets.

Ohnut är mjukt, stretchigt och "oh-so-comfy", ett enkelt och bekvämt sätt att justera när penetrationen känns för djup (eep!). Tillverkad av 4 sammankopplade ringar, du kan anpassa djupet - utan att offra känslan.

Utforska att lägga till och ta bort ringar när som helst med vilken position som helst, så att både du och din partner kan fokusera på det som betyder mest – varandra :)

Ohnutringarna sträcker sig till 12 tum (30,5 cm), och den outsträckta höjden på 4 ringar är 2¾ tum (7 cm) hög.

Tillverkad av en kroppssäker polymer. BPA-, ftalat-, silikon- och latexfri.

Smärta vid omslutande penetrerande samlag kan ha olika orsaker. Bland annat kan det bero på att man drabbats av vestibulit, vaginism, endometrios, vulvodynia (kronisk smärta), en förlossningsskada, myom och bäckeninflamation.

Du kan använda ringarna en och en eller tillsammans i kombination. Det gör att du enkelt kan göra justeringar så att du och din partner kan hitta det djup som känns riktigt bra för er båda. De placeras runt penisroten som en klassisk penisring.

Ohnut kan användas ihop med andra intimhjälpmedel i olika material och över en kondom.

Levereras med 4 mjuka, stapelbara ringar i en vacker låda.

Varenr. 644 972 811

Visninger 38

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 1 okt. 11:52

OHNUT: vestibulit vaginism endometrios förlossningsskada sex bäckeninflamation

Udbudspris

|0 Bud

699 SEK

Slutter om

RikkiLee

Lund, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

1 413 anmeldelser

Læs anmeldelser