Beskrivelse

Oversat af

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

3,5X-90X trinokulärt stereomikroskop.

Denna produkt är ett professionellt trinokulärt stereomikroskop speciellt utformat för att möta behoven hos mikroskop. När det används med 0,5X- och 2,0X-objektiven (ingår), är zoomomfånget 3,5X-90X.

Arbetsavståndet, pupillavståndet och dioptrin för detta digitala mikroskop är alla justerbara. Det används i stor utsträckning vid PCB-svetsreparation, insektsobservation, smyckesbedömning, etc.

-Premium kvalitet

-Mångsidiga justeringar

- Trinokulär port

-Bom med dubbla armar

Huvudfunktioner:

-Aluminium-zinklegering och optiska linser,
Stereomikroskopet är tillverkat av stark aluminium-zinklegering med höghållfasta och högkvalitativa optiska glaslinser för att ge högupplösta bilder.

- Binokulär stereoskopisk avbildning,
Mikroskopet är designat med binokulär stereobildteknik och stöder 3,5X-90X kontinuerlig zoom och avståndsjustering mellan pupillerna.

- Objektiv med stor diameter,
Objektivlinsen är gjord av ren koppar och belagd med antireflekterande beläggning. Den har en stor bländare och ett ljust synfält.

- Stöd för kameraanslutning,
Det finns ett expansionsgränssnitt på ovansidan som kan anslutas till en kamera, dator eller LCD-skärm för större visning och närmare observation.

-Justerbart bomfäste,
Stativet är justerbart i höjdled med ett arbetsavstånd på 20cm/7.87in, och bommen kan flyttas framåt och bakåt för att täcka ett stort arbetsområde.

- Mycket använd,
Detta digitala mikroskopkit används ofta inom elektronisk industri, insektsobservation, vetenskaplig forskning, smyckesbedömning och textilindustri.

Produktspecifikationer:

Material: Aluminium zinkstål + optisk lins

Trinokulärt huvud: 360 graders rotation + 45 graders lutning

Okulardiameter: 30 mm/1,18 tum

Okular: WF10X/20mm

Förstoringsområde: 3,5X-90X

Objektiv lins: 0,7X-4,5X

Linser: 0,5X och 2,0X

Zoomområde: 26:1

Dioptrijustering: +/- 5 dp

Pupillavstånd: 55-75 mm/2,17 tum-2,95 tum

Synfält: 2,5-65 mm/0,1"-2,56"

Arbetsavstånd: 20 cm/7,87 tum (justerbar)

Vikt: 24,5 kg/54,01 lbs

Förpackningens innehåll:

1 x stereomikroskop (bomstativ med dubbla armar)

1 x Reparationssats för telefonunderhåll

1 x skiftnyckel

1 x dammsäkert omslagsark

1 x par skärknivar

5 x Skyddslinsskydd

1 x Användarmanual

Obs: Förutom listan ovan ingår inte andra föremål på bilden!

Funktioner och detaljer:

-HÖG KVALITET: Stereomikroskop har 3,5X-90X bildförstoringskapacitet, inkluderar 0,5X och 2,0X linser och WF10x/20 okular. Helt optiska glaslinser ger tydliga tredimensionella bilder med utmärkt kontrast och levande färger.

-Mångsidig justering: Detta digitala mikroskop har en 45-graders lutning och 360-graders roterande huvud, som kan justera pupillavståndet och dioptrin. Fina och grova fokusrattar anpassar sig efter olika behov.

-Ternokulär port: Vårt trinokulära stereozoommikroskop kommer med en toppexpansionsport för att ansluta en kamera eller monitor. Det låter dig titta på provbilder eller livevideo på en större skärm med fler människor.

-Bom med dubbla armar: Det trinokulära stereozoommikroskopet har en dubbelarmad bomdesign med ett arbetsavstånd på upp till 20 cm/7,87 tum. Justerar enkelt fram och bak och upp och ner för att täcka ett stort arbetsområde.

-Bred applikation: Detta stereozoommikroskop används ofta för att observera insekter, växter, stenar, frimärken, smycken, svetsdelar, mikroelektroniska komponenter, etc. Det är ett idealiskt verktyg för urmakare, juvelerare, gravörer, formmakare, filatelister och studenter.

Varenr. 642 533 752

Visninger 209

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra sælgeren

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

3,5-90X trinokulärt stereomikroskop med dubbelarmsfäste,stödjer kameraanslutning

Pris

6 259 SEK

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Virksomhed

Topsælger

219 anmeldelser

Læs anmeldelser