Beskrivelse

Oversat af

??KÄRLEK ÄR OÄNDLIG?? Hjärtat är en kraftfull symbol för evig kärlek. Det representerar det oförstörbara bandet mellan två själar. Precis som förenade kretsar har kärlek inget slut. En ros, å andra sidan, symboliserar romantisk kärlek, som framkallar en känsla av passion och romantik. Att bära ett sådant värdefullt smycke kommer att göra dig till centrum för uppmärksamheten vid alla möten eller evenemang.

??DE 12 MÅNADERS FÖDELSEDAGSMYNT?? Varje månad representeras av 12 födelsedagstenar i olika färger. En kubisk sten av ädelstenskvalitet är noggrant garnerad i mitten av hänget, vilket visar upp dess extraordinära briljans som uppnås genom högprecisionsskärning. Att bära halsband med födelsestenssmycken ger inte bara en touch av elegans utan ger också lycka, hälsa och skydd.

??HALSBAND FÖR KVINNA??Det hjärtformade halsbandet är tillverkat av sterlingsilver och graverat med kännetecknet S925. Den kommer INTE att ändra FÄRG eller bli GRÖN. 5A cubic zirconia är den högsta nivån av zirconia, noggrant utvald från 3A zirconia, med exakt skärning och skärning, som reflekterar det bländande ljuset från en diamant.

??present till KVINNOR??Storlek på hänget: 1,5?2,5 cm. Zirconia storlek: 0,8?0,8 cm. Kedjans längd: 40+5 cm.
Halsbandet kommer med en elegant presentförpackning. Du kan ge det till din vän, älskare, flickvän, fru, syster, dotter, mormor och mamma på alla hjärtans dag, födelsedag, mors dag, en bröllopsdag och jul.

Varenr. 636 971 220

Visninger 29

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Fre. 26 juli 10:00

925 sterlingsilver Ros hjärta halsband, Symbol för evig kärlek

Pris

199 SEK

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

447 anmeldelser

Læs anmeldelser