Beskrivelse

Oversat af

NOS Vintage Ruhla "UFO" Manuellt Mekaniskt Östtyskland Armbandsur 1970-tal

En En riktigt cool NOS ("New Old Stock") klocka ifrån klassiska Östtyska märket Ruhla som legat undangömd och bortglömd sedan 1970-talet. Modellen brukar kallas UFO då formen på klockan påminner om dessa.

Ruhla är ett ikoniskt tyskt klockmärke med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1862. Det blev känt som det första märket att massproducera klockor och för att ha tillverkat den första tyska klockan i rymden. Med en blandning av innovation och hållbarhet har Ruhla idag utvecklat till ett kultfenomen i framförallt hemlandet Tyskland.

Den här klockan har ett snyggt, men ändå lekfullt utseende. Skicket är mycket gott kosmetiskt sätt, urverket är pålitligt även om noggrannheten och precisionen i tidmätningen varierar stor mellan de här uren. Levereras på NOS Nato strap.

Typ: Analogt herrur
Märke: Ruhla
Tillverkning: GDR (fd. Östtyskland)
Tillverkningsår: 1970-tal
Funktioner: sekund, minut, timme

Urverk: Original, UMF 24-33, manuellt mekaniskt (uppdragbart), f = 18 000A/h, Skick: 5/5.

Urtavla: Original. Skick: 5/5.
Boett: Original, bredd exklusive krona 40 mm, lug-lug 40 mm, höjd 13 mm. Skick: 5/5.
Krona: Original. Skick: 5/5.
Glas: Original, hesalite. Skick: 5/5.
Armband: Ej original, Svart/rött NATO-strap i textil, 18 mm. Skick: 5/5.

Eventuellt vattenskydd är ej testat. Inga garantier på vintageur.

Skickar alltid spårbart med DHL / Schenker / PostNord, samfraktar gärna.

------------------------------------------------------------------------

Välkommen till oss Svea Vintage på Tradera!

Alla objekt skickas från Sverige med DHL som standard om inget annat angivits. Vill du ha det skickat på annat vis? Kontakta oss innan du budar så ser vi vad som kan erbjudas. Alla objekt packas ansvarsfullt, och vi samfraktar gärna om du vinner flera av våra auktioner. Vi tar inte ansvar för eventuella skador under transporten, men vi hjälper gärna till att reklamera skadan till speditören.

Vi erbjuder funktionsgaranti på dina köp om inte annat anges som "defekt" eller "otestad", läs noga och studera bilder, fråga sen också gärna om du är osäker. Om produkten inte fungerar som beskrivits, skicka tillbaka den till oss så får du pengarna tillbaka.

Betalning accepteras via Traderabetalning och ska ske senast 3 dagar efter avslutad auktion om inte annat är avtalat. Vid ej avhämtade produkter kan en avgift på upp till 200 kr debiteras. Enligt Traderas regler är bud bindande, och utebliven betalning kan resultera i ett dåligt omdöme. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Vid retur står du som köpare för frakten, och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen. Ångerrätten träder i kraft från den dagen du mottagit varan. Om du ångrar ditt köp innan mottagandet, debiteras en kostnad om 150 kr.

Kundtjänst: Vi är ett litet företag, men vi strävar efter att svara på kundfrågor inom 48 timmar. Ibland kan hög belastning innebära längre svarstider, särskilt för frågor om kompletterande information såsom extra bilder eller måttangivelser. Vi svarar ej på frågor via telefon.

Lycka till med budandet!

Varenr. 644 312 738

Visninger 82

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

NOS Vintage Ruhla "UFO" Manuellt Mekaniskt Östtyskland Armbandsur 1970-tal

Pris

1 500 SEK

svea_vintage

Södertälje, Sverige

5.0

svea_vintage

Verificeret

Topsælger

2 385 anmeldelser

Læs anmeldelser