Beskrivelse

S|

Oversat af

Michaela Dress - Elegant och Sofistikerad för Alla Dina Tillfällen
Gör varje dag speciell med Michaela klänningen, designad för att ge dig en sofistikerad och stilfull look. Perfekt för alla tillfällen, kombinerar denna klänning elegans och komfort på bästa sätt.

? Elegant Design: Michaela klänningen kommer i en mjuk och behaglig blå nyans som omedelbart ger en känsla av lugn och elegans. Den plisserade kjolen och den v-ringade överdelen ger klänningen en klassisk och feminin touch.

? Bekväm Passform: Tillverkad av lätt och luftigt material som känns skönt mot huden och ger en bekväm passform hela dagen. Den elastiska midjan skapar en smickrande siluett utan att kompromissa med komforten.

? Perfekt för Alla Tillfällen: Oavsett om du ska på en fest, ett bröllop eller en middag, är Michaela klänningen det perfekta valet. Dess eleganta design och lätta material gör den idealisk för både vardag och fest.

? Detaljer som Sticker ut: De vackra plisserade detaljerna och den eleganta v-ringningen ger klänningen en unik och stilfull touch. De långa ärmarna gör den till ett mångsidigt plagg som passar för alla säsonger.

🛍? Beställ Nu och Upplev Elegans med Michaela Dress!

Gör varje dag speciell med denna fantastiska klänning. Missa inte chansen att lägga till Michaela klänningen till din garderob och sprid elegans och stil var du än går.

🔗 Köp Nu och upplev sofistikerad elegans och komfort som aldrig förr!

Material: Polyester och chiffon

Färger: Blå

Storlekar: S, M, L, XL

REA Pris 99sek
OrdPris: 799 SEK

Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Varenr. 637 409 278

Visninger 39

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Lør. 6 juli 12:42

Michaela Klänning - NY - Storlek S

Udbudspris

|0 Bud

99 SEK

Slutter om

Coalandhoney

Vega, Sverige

Coalandhoney

Virksomhed

24 anmeldelser

Læs anmeldelser