Beskrivelse

Oversat af

Robust anorak från Fjällräven
Lätt och tålig anorak för dig som värdesätter hög kvalitet och funktion. Ingår i Fjällrävens Numbers serie som kombinerar starka, lätta material med en funktion som håller i många år.

Även i varma miljöer behövs pålitliga plagg som skyddar vid väderomslag och klarar närkontakt med stökig terräng. Anorak No. 10 är utvecklad för högre aktivitetsnivåer och varma förhållanden och sydd i lätt, stark G-1000 Lite Eco med mycket väl tilltagen ventilation. Den är lättare och mer packbar än Anorak No. 8, samtidigt som den skyddar mot skråmor från kvistar och liknande.

Den rymliga huvan kan justeras för att sitta perfekt runt huvudet och har styv skärm med insydd vajer. Skärmen kan vikas för att antingen ge maximalt vindskydd eller mer sikt åt sidorna. Framtill finns en halvlång dragkedja med utvändig skyddsklaff och knapp vid hakan.

Långa dragkedjor i sidan ger extra ventilation och förenklar vid på- och avklädning. En känguruficka med dragkedjor förvarar handskar, solstift och liknande, och det finns en invändig meshficka för mobiltelefon. Midjans vidd i ryggen regleras med en dragsko, och ytterligare en dragsko reglerar vidden nertill.

Ärmsluten justeras med knappslå. Väven G-1000 Lite Eco är tillverkad av återvunnen polyester och ekologisk bomull. Förstärkningar i G-1000 Eco över baken och delar av ärmarna ger extra slitstyrka där slitaget är som högst. Anoraken kan vaxas med Grönlandsvax för förstärkt väderskydd, eller så kan vaxet tvättas ur för att få ett svalare plagg med maximal ventilation.

Material och detaljer har valts för att minimera påverkan på miljön - till exempel är de flesta läderdetaljer gjorda av tillvarataget spill - och för att det ska vara enkelt att byta ut utsatta delar, efter år av användande. Ingår i Fjällräven Numbers-kollektionen.

Nypris 4499kr

Jag använder Traderas automatiska vinnarmail, betalningen sker via Tradera. Köparen står för frakten och jag skickar varan så fort den är betald. Betalning ska ske senast tre dagar efter avslutad auktion. Mitt ansvar för varan upphör när jag lämnar paketet till posten/fraktombudet.

Varenr. 645 526 440

Visninger 91

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke

Andre kan også lide

Søn. 29 sept. 20:45

Fjällräven Anorak no10, storlek S

Udbudspris

|0 Bud

2 800 SEK

Slutter om

yblocker

Bälinge, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

279 anmeldelser

Læs anmeldelser