Beskrivelse

Oversat af

DazzleBear stjärnhimmelprojektor: Vår stjärnprojektor kan lysa upp ditt utrymme med 16 fantastiska aurora-färgeffekter, var och en kan anpassas i ljusstyrka och hastighet via en fjärrkontroll. Våra galaxprojektorer med glittrande gröna stjärnor skapar en romantisk, avkopplande eller charmig atmosfär.
Mångsidig jul/festdekoration: Koppla av med vår aurora boreali-projektor. Norrskenets dynamiska projektionseffekt i kombination med ljusa stjärnor skapar en avslappnad och romantisk atmosfär. Perfekt för barnrum, vardagsrum, lekrumsdekorationer, födelsedag/semester/julfester.
Fjärrkontroll och sömnhjälp: Denna planetariumprojektor är extremt enkel att använda, med bara tre pekknappar på lampan, tillsammans med en fjärrkontroll. Även barn kan lätt förstå sina funktioner. Justera färger, ljusstyrka och hastighet på auroran med fjärrkontrollen, och 1-timmars timerfunktion hjälper till att stänga av den automatiskt efter att barnet har somnat.
Justerbar projektionsvinkel: Denna galaxnattlampa har en kawaii-design. Björnhuvudet och kroppen är magnetiskt anslutna för enkel justering av aurora- och stjärnprojektionsvinklar. Aurora kan projiceras i taket, så att du kan uppleva den förtrollande och magiska atmosfären i auroran utan att lämna ditt hem. Den fungerar som ett perfekt komplement till barnets sänggående rutin eller kan användas som sensoriskt ljus för barn med autism.
En varm gåva: Ge DazzleBear-stjärnprojektorn till barn, älskare eller vänner till jul eller födelsedagar, sprider glädje och förundran.

Varenr. 645 405 017

Visninger 7

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 29 sept. 08:41

NY! Stjärnhimmel, LED-nattlampa för barnrum

Udbudspris

|0 Bud

199 SEK

Slutter om

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

4.9

tmux

Virksomhed

Topsælger

859 anmeldelser

Læs anmeldelser