Beskrivelse

Oversat af

Säljer 5st Imsevimse potträningsbyxor i storlek XXL. Byxorna är i fint skick och har använts sparsamt. De är mjuka och bekväma och har en söt design med olika mönster.
Helt rena. Använd enstak gg. De två översta bara upptvättade ..

Vimses potträningsbyxor i ekologisk bomull är perfekta under potträningen och hjälper barnet bli blöjfri. Eftersom de inte har samma uppsugningsförmåga som en blöja så håller de endast en mindre mängd och stänk, vid större mängder kan potträningsbyxan därför läcka. Passa gärna på att sätta barnet på toaletten eller pottan när det kommit en mindre mängd, det gör att barnet snabbare förstår kopplingen mellan att behöva kissa och känslan av en blöt byxa.

Denna modell har en bekväm passform med elastisk midja, bomullsresårer i benöppningarna och ekologiskt bomullstyg närmast huden. Två absorberande lager av bomull och ett vattentätt PUL-lager håller kläder torra vid mindre mängder och stänk. På grund av den begränsade uppsugningsförmågan är dessa potträningsbyxor avsedda att användas under dagtid/vaken tid, inte till natten eller vid tupplurar.

Tillverkade i 100% ekologisk bomull
Tvättas och torkas med avigsidan utåt

Varenr. 647 023 144

Visninger 90

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Imsevimse vita, grå, rosa potträningsbyxor, storlek 13-17kg XXL

Slutter 20 okt. 12:01

Førende bud

260 SEK

chimaobi

Skegrie, Sverige

5.0

chimaobi

Verificeret

Topsælger

3 320 anmeldelser

Læs anmeldelser