Beskrivelse

Oversat af

En grå Didriksons-kjol med blixtlås på sidan. Kjolen har en reflekterande yta och är perfekt för kallare väder.

Material: 100% Polyamid

Risda Kid's Reflective Puff Skirt är en varm täckkjol från Didriksons i ett reflekterande tyg.

Varm kjol
Reflekterande
Vindtät
Lätt isolering

Kjolen är helt vindtät och är lätt isolerad för skön värme. Den är försedd med en elastisk midja, en dragkedja i sidan för enkel på- och avtagning samt ett logotryck i nederkanten. Det reflekterande tyger ökar synlighet och säkerhet i mörker och skymning. Ett perfekt plagg när man söker extra värme kring lår och stuss!

Täckkjol för barn

Med sjunkande temperaturer under höst och vinter är det viktigt att klä barnen i varmare plagg. En täckkjol passar vid många olika tillfällen och det finns flera fördelar med att ha en sådan i barnens vintergarderob.

1.Enkla att ta av och på

En av dom stora fördelarna med en täckkjolar är att dom är väldigt enkla att ta av och på. Barnet behöver inte ens ta av sig skorna – det är bara att dra av kjolen. Flera modeller har dessutom dragkedjor i sidorna, för att underlätta av- och påklädning ytterligare.

Detta är något som kan underlätta i många olika situationer – till exempel i affärer om barnet tycker det blir för varmt att ha ytterkläderna på. Med täckbyxor eller overall blir det krångligare att göra något åt det bekymret, även om det förstås inte är omöjligt.

risda täckjol för barn

2. Reflex för ökad synlighet

Många av barnmodellerna kommer med någon form av reflexdetalj – vissa är till och med helt gjorda i reflextyg. Perfekt för kvällspromenaden, på parkeringen utanför mataffären eller för barn som väntar på skolskjuts tidigt på mörka höst- och vintermorgnar.

3. Perfekt under höst, vinter och vår

En täckkjol kan användas från höst till vår och värmer bra men skyddar däremot inte mot väta på samma sätt som ett par termobyxor. En täckkjol för barn passar kanske därmed inte så bra för skid- och pulkaåkning eller andra aktiviteter i snön men är däremot perfekt vid många andra tillfällen.

Till exempel är kjolen ett bra val till exempel under shoppingrundor på stan, för turer till mataffären eller andra aktiviteter som inte kräver overall eller täckbyxor.

All information i traderas automatiska vinnarmail. Kollar alla kläder noggrant ( visst kan man missa något) säljer endast det jag själv skulle vilja köpa. Allt är tvättat enligt tvättråd på kläderna.Betalning sker inom 4 dagar efter vunnen aktion. Vill man invänta BB el lön kontakta mig isåfall.

Varenr. 645 877 777

Visninger 21

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Mere fra samme mærke

Andre kan også lide

Tors. 3 okt. 11:36

Ny Didriksons reflexkjol ,storlek 130 ( nr1)

Udbudspris

|0 Bud

200 SEK

Slutter om

mattelund

Motala, Sverige

5.0

mattelund

Verificeret

Topsælger

890 anmeldelser

Læs anmeldelser