Beskrivelse

Oversat af

Ett trevligt objektiv som både fungerar som teleobjektiv på längre håll och som makroobjektiv på (väldigt) nära håll - det här är nämligen äkta makro, kan återge i skala 1:1. Det sades vara ett Canon-objektiv när jag köpte det, men var ett Nikon, och jag har provat det med adapter på Canon-kamera men har då inte kunnat testa autofokusen eftersom adaptern inte överför elektronisk kommunikation.

Autofokusen kan jag alltså inte uttala mig om, men allt annat fungerar som det ska. De nio bländarbladen är rena och rör sig rappt. Det kan finnas några pyttesmå dammkorn i objektivet, men inget som påverkar bildkvaliteten i så fall. Till det yttre är objektivet mycket fint och ser inte ut att vara så använt, metallen är helt repfri. Fokusringen låter lite när man fokuserar, vilket kan tyda på små skräp som tagit sig in (och det tycker jag alltid det blir på såna här modeller) men rör sig annars som den ska.

Observera att det här är den äldre versionen av detta objektiv, SP AF och alltså inte DI, VC eller USD. Det är dock fortfarande väldigt kapabelt. Fler exempelbilder, tagna under bara en enda (och väldigt kort) promenad, finns här:

https://drive.google.com/drive/folders/1ywAYKUX_x-CYXoj5Ovt_YL664RNGlw4m?usp=drive_link

Kommer med bakre lock, samt ett slitet glasfilter framtill (för att inte skadas under transport, rekommenderas ej att man har det på när man fotar). Skickas spårbart eller hämtas i Blackeberg, Stockholm. Jag har flera annonser ute samtidigt och kan självklart ordna med samfrakt vid behov.

Varenr. 633 805 078

Visninger 374

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tirs. 28 maj 14:54

Tamron 90mm 2.8 macro SP AF (Nikon F)

Slutpris

|

740 SEK

Auktionen er afsluttet

carlcarlsen vandt auktionen

sebastianlönnlöv

Bromma, Sverige

5.0

sebastianlönnlöv

Verificeret

Topsælger

180 anmeldelser