Beskrivelse

Oversat af

Väldigt lite använt i mycket bra skick! Som ny!

Canon Powershot SX432 kamera med ultrazoom ger dig hela 45x optisk zoom i en solid och kompakt kropp som är lätt att ta med dig och använda dagligen. Kameran har hög upplösning med en sensor på 20 MP, för skarp bildkvalitet. Tack vare kraftfulla DIGIC 4+ bildprocessor och dynamisk bildstabilisator, går det snabbt och enkelt att få fokus även när du tar bilder av rörliga objekt. Med WiFi- och NFC-parning, kan du enkelt dela dina foton online eller styra kameran från din mobila enhet.

Objektiv med ultrazoom
Det installerade objektivet med lång 45x (motsvarande 24-1080 mm) optisk zoom har bländartal mellan F3.5-6.8 för möjlighet till fina makrobilder och detaljerade scenerier. Zoomen gör att du kan ta högkvalitativa porträttbilder på långa avstånd.

Bildstabilisator
Med dynamisk objektivförskjutande bildstabilisering kan du förvandla de där suddiga eller skakiga kamerabilderna till skarpa och klara bilder.

Smart Auto - enkelt med bra bilder
MedCanon Powershot SX432 behöver du inte bry dig om avancerade inställningar. Med ett enda knapptryck analyserar Smart Auto scenen och väljer den bästa möjliga inställningen.

Kreativa filer
Var kreativ och ha kul med din kamera samtidigt genom att redigera bilder och använd speciella filter som t ex fisköga, film-look eller andra.

Videoinspelning
Canon PowerShot SX432 kamera med ultrazoom stödjer videoinspelning i en upplösning på 720p HD för mjuka och detaljerade videosekvenser.

WiFi med NFC
Knacka din smartphone eller surfplatta mot kameran för direkt parning och trådlös överföring av dina bilder och videofilmer, så att du kan dela dem med dina vänner online. Du kan även använda din smartphone som en trådlös fjärrkontroll genom att använda den kostnadsfria appen Canon Camera Connect.

Andra viktiga funktioner
- 3" (7,5 cm) LCD-skärm med ljusstyrkejustering på 5 nivåer
- Eco-läge för längre batteritid
- Teknik för ansiktsigenkänning för förbättrade porträtt och balanserade hudtoner
- En knapp för videoinspelning
- Inbyggd blixt med Red Eye-kontroll
- Kameran stödjer SD-, SDHC- och SDXC-minneskort

Varenr. 647 391 229

Visninger 58

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

 

Samlet fragt

1 dag

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Kamera Canon SX432 IS

Slutter 14 okt. 11:52

Udbudspris

0 Bud

500 SEK

223500

Bunkeflostrand, Sverige

Verificeret

109 anmeldelser

Læs anmeldelser