Beskrivelse

Oversat af

Samtliga växter odlar vi i vårt lilla paradis Gustavsfors i Hagfors kommun, i zon 6.
En annan nyhet i vårt sortiment. MYCKET BEGRÄNSAT ANTAL.
Daglilja ”Longfields Pearl” (R) – är en ”dormant”, som betyder att hon tappar bladen under vintermånaderna och därför är hon härdig i hela landet. Longfields Pearl har trumpet formade 15 cm stora och doftande blommor. Blommorna är gräddvita till blekgula med gulgrön hals. (R) = remonterar (blommar om).
Kom ihåg att ”remonterar” (blommar om) INTE betyder särskilt mycket om du bor i växt zon 5 eller upp. Där blir växt säsongen oftast för kort för andra blomningen. Egentligen är naturen mycket logisk.
Vi skickar alltid utförliga planterings anvisningar och annan räd med våra leveranser. Dessutom kan du alltid kontakta oss per mejl eller mobil.
Till våren kommer vi med ännu fler nya dagliljor och där finns en hel del ”semi-evergreen” sorter som behöver mer tid att etablera sig i din trädgård och då är våren och sommaren rätt tid för dessa sorter. För dessa ”semi-evergreen” dagliljor är några veckor på hösten, innan frosten slår till, för kort.
Det finns fina dagliljor att köpa på Tradera och även från olika postorderföretag eller plantskolor. Sverige har 9 klimatzoner och många tror tyvärr att alla dagliljor är härdiga i hela vårt vackra land. NEJ!
Tyvärr hittade jag ifjol en hel del ”evergreen” dagliljor på Tradera, utan att säljaren berättar någonting om växternas ursprung eller härdighet. Vi odlar dagliljor i över 25 år och vi vill ha nöjda växter och nöjda kunder.
Fråga alltid odlaren eller säljaren vilken typ av daglilja hon eller han säljer. Är det en ”dormant”, är det en ”semi-evergreen” eller är det en ”evergreen”. Lycka till.

Varenr. 645 161 034

Visninger 25

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

7 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 22 sept. 11:55

Daglilja "Longfields Pearl"

Udbudspris

|0 Bud

30 SEK

Slutter om

sbovtjarka

Hagfors, Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

450 anmeldelser

Læs anmeldelser