Beskrivelse

Oversat af

En av de högre sorterna sommarflox. Mycket uppskattad bland florister. Blommar med ljust persikofärgade blommor som schatterar i underbara nyanser av rosa och lila. Användbar och anspråkslös: fungerar fint ihop med olika sorters växter och i många olika sammanhang: i rabatter, i balkongådor eller i klippträdgården. Denna sort är särskilt effektfull att plantera ihop med växter med mörka blommor eller blad.

Höjd: 40-50 ocentimeter.

Förodla inomhus i såjord i mars-april. Sådjup: 0,2 centimeter. Mörkergroende. Täck fröna med ett tunt lager jord eller vermikulit och mörk plast. Låt sådden stå varmt vid (cirka 18 grader). När fröna grott bör sådden flytta till ett ljust och svalare ställe. Utplanteras, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Toppa plantan en gång. Växten blir buskigare då. Ta regelbundet bort vissna blommor. På så vis förlängs blomningen.

Påsen innehåller cirka 50 frön. Grobarhet 92%.

Fröna är inköpta av en företag som säljer fröer till professionella blomsterodlare över hela världen. Trots den höga kvaliten är fröerna prisvärda. Jämför gärna med priset hos andra!

Samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar.

Varenr. 613 901 498

Visninger 1 644

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Butik

Sommarflox ’Crème Brûlée’. En högre flox, perfekt till buketter!

Pris

25 SEK

Frejasfröer

Dalum, Sverige

5.0

Frejasfröer

Virksomhed

Topsælger

2 776 anmeldelser

Læs anmeldelser