Beskrivelse

Oversat af

En suckulent växt som växer i rankor och har söta hjärtformade blad. Bladen är ljusgröna och vitkantade, och sitter på tunna, trådliknande stjälkar. Därav namnet, "Hjärtan på tråd", eller "String of hearts" som den också kallas. Just denna har vissa reverterade blad, utan vitt - Men det finns också gott om blad med variegering.

Den trivs i varma söderfönster och får mer rosa toner när den utsätts för mycket solljus. Men den kan också leva i medelljusa förhållanden.

Bilderna är tagna 20/9-24

Skickas utan jord och innerkruka. Packas med blött om rötterna, och lindas in i bubbelplast och/eller en annan sorts plast som värmeisolerar lite grann. Skickas i hård kartong.

Kolla gärna in mina andra annonser då jag erbjuder samfrakt!

Det finns ingen känd ohyra, men karantän rekommenderas alltid! Hoppstjärtar har jag hittat hos mig emellanåt, men de är egentligen bra för jorden, då de äter upp förmultnande växtdelar osv.

Jag skickar din beställning först efter inkommen betalning. Vid vunnen auktion har du 3 dagar på dig att betala. Observera att bud är bindande.

Vänligen tänk på att växter är levande - Och kan därför förändras under auktionens gång. Försök att hämta paketet så fort som möjligt från ombudet. Jag postar paketet på söndagar/måndagar för att undvika att paketet fastnar i posten över helgen.

Du ansvarar själv för att vädret hos dig är lämpligt för frakt av växter.

Observera att efter paketet är postat så upphör mitt ansvar, och därav ansvarar jag ej för postens slarv.

Lycka till!

Varenr. 645 655 911

Visninger 27

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Tors. 3 okt. 20:19

Hel planta - Ceropegia Woodii ”Variegata” - Variegerade hjärtan på tråd nr 33

Førende bud

|

1 SEK

Slutter om

Lemmiee

Skogås, Sverige

5.0

Lemmiee

Verificeret

38 anmeldelser

Læs anmeldelser