Beskrivelse

Oversat af

Philodendron ’Florida Ghost’ har likt sitt namn spökformade blad i vitt och grönt.
Florida Ghost trivs i en fuktig miljö och en snabbt genomsläpplig jordblandning. Du kan stödjas din planta med bambupinnar eller en mosspinne om du föredrar. Håll en 'Florida Ghost' väl vattnad under den varmare växtsäsongen, låt den övre halvan av jorden torka ut innan du vattnar igen.

Du bjuder på en stickling ser bilder 2-4. Bild 1 är moderplanta. Växten packas noggrant utan jord eller kruka i en kartong med papper och bubbelplast för att säkerställa säkert transport.

Rötterna är fuktade och inplastade. Leverans sker från måndag till onsdag för att undvika att växten blir liggande över helgen. Observera att jag inte kan ansvara för hur PostNord/Schenker hanterar paketet efter att det har skickats.

Det finns ingen synlig skadedjur på växten, men jag rekommenderar alltid att den hålls i karantän en tid som en försiktighetsåtgärd.

Vänligen se till att hämta ut paketet så snart som möjligt efter att det har nått utlämningsstället eller brevlådan. Om du är intresserad av fler av mina auktioner, kan jag gärna kombinera frakten för dig. Titta gärna på mina övriga erbjudanden.

Varenr. 636 705 298

Visninger 124

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 30 juni 11:29

Philodendron florida ghost stickling

Udbudspris

|0 Bud

95 SEK

Slutter om

SellyC

Mölnlycke, Sverige

5.0

SellyC

Verificeret

Topsælger

1 062 anmeldelser

Læs anmeldelser