Beskrivelse

Oversat af

Stor toppstickling med 2 blad och fin variegering på både bladen och stammen, det nyaste är det med mest vitt. Den har tjockare blad än alla andra Thai jag haft, moderplantan hade även en del gula streck i sig men jag har inte fått fram det mer när jag tagit sticklingar och försökt så mest troligt blir det inte speciellt mycket av det om det skulle titta fram igen.
Rotar sig i vatten. Har ingen plats där jag kan rota större växter just nu så den står utan att få något ljus, det vita har därför börjat bli brunt i kanten. Den trivs nog bättre hos någon annan där den kan få mer uppmärksamhet :)

Som köpare är det ditt ansvar att ta reda på hur just denna växt sköts. Kan ej ansvara över postens hantering eller växtens mående efter att den lämnat mina händer, rekommenderar att man läser på om det är en växt man inte haft tidigare. Har nyss släppt ut fler nyttodjur, dessa kan smita med växter som skickas.

Info frakt:
Betalning sker inom 24h efter avslutad auktion om vi inte kommit överens om annat INNAN auktionsslut, har inte betalning inkommit startas annonsen om och negativt omdöme lämnas. Skickas måndag eller tisdag direkt efter avslutad auktion - pga de nya måtten för Postnord vid bokning genom Tradera skickas större växter med Schenker eller DHL.

Lycka till! :D

Varenr. 636 871 436

Visninger 535

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Mere fra samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?

Andre kan også lide

Søn. 30 juni 19:51

Monstera Thai Constellation XL toppstickling

Slutpris

|

350 SEK

Auktionen er afsluttet

Ellenann vandt auktionen

Weehoo2

Umeå, Sverige

5.0

Weehoo2

Verificeret

Topsælger

542 anmeldelser