Beskrivning

PHILIPS HUE LED-lampan kombinerar nostalgisk design med modern teknik. Den vackert designade lampan behöver inte döljas bakom en lampskärm med sin lindade LED-glödtråd och bärnstensfärgade beläggning. Lampan i vintagestil har samma långa livslängd och låga energiförbrukning som andra LED-lampor. Lampan producerar ett varmt vitt ljus och är lätt att styra via en Bluetooth-anslutning och en smartphone. Via appen PHILIPS HUE kan du både dämpa ljuset och styra andra PHILIPS HUE-lampor i rummet. 7 W-lampan motsvarar en 40 W traditionell glödlampa.

Enkel att styra Du kan lägga till smarta lampor i HUE-appen. Du kan lägga till timers och använda olika belysningsalternativ. Den smarta lampan är kompatibel med Google Assistant och Amazon Alexa, vilket möjliggör användningen av röstkommandon.

Philips HUE-brygga Genom att länka den smarta lampan till Philips HUE-bryggan (behöver handlas separat) kan du använda alla funktioner. Du kan koppla upp till 50 lampor till en enda HUE-brygga, vilket gör att du kan ställa in olika timers och även styra dem på distans.

Objektnr 632510187

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 16:29

Philips Hue White Filament A60 - E27 glödlampa

Slutpris

|

65 kr

Auktionen är avslutad

TheRealMattiasJohansson vann auktionen

Attila K

Älvsjö, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

240 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?