Beskrivning

VIKTIGT! Philips Hue Dim Switch eller Eljo Trend brytare ingår inte, endast förhöjningsramen och extra skruvar.
Bilderna visar endast hur förhöjningsramen kan användas i praktiken och vilken brytare ramen kan snäppas fast på.

På vissa ställen där jag monterat Philips Hue Dim Switch så ville jag behålla den gamla strömbrytaren i dosan för att enkelt kunna återställa t.ex. om hemautomatiseringen lägger av en vacker dag, eller om man kanske ska flytta. Jag tog då fram en ram för en enkel Philips Hue Dim Switch som sålt mycket här på Tradera. Sedan uppstod ett behov av att sätta dubbla switchar på vissa ställen och då konstruerade jag denna ram som passar två Philips Hue Dim Switch.

Denna förhöjningsram passar utanpå den gamla brytaren. Man behöver ta bort knappen/knapparna och ramen på den befintliga brytaren och så snäpper man fast denna förhöjningsram.

Förhöjningsramen levereras färdigmonterade med två neodymmagneter. Även skruvar ingår ifall man behöver eller vill skruva fast den dels i brytaren och dels i väggfjärren. Ramen passar även att skruva direkt på en vägg, utan underliggande strömbrytare.

Ramarna går att "snäppa" fast utanpå en Schnider/Eljo Trend, och kan skruvas fast på flera andra modeller av brytare.

Ramarna är tillverkade i ABS-plast av hög kvalité (samma kategori av plast som Lego är tillverkat av). Ramarna är tillverkade med 3D printrar.

En video som visar dubbelramens funktion hittar du här: youtu.be/HQZo3Ftns3g

(Klickbara länkar fungerar inte på Tradera. Kopiera istället länken och klistra in den i adressfältet i webbläsaren, eller sök på Dubbelram i sökfältet på YouTube.)

OBS: Se till att du har tillräcklig kunskap innan du gör förändringar i din elinstallation. Kontakta alltid behörig elinstallatör om du är det minsta osäker på om det är tillåtet förändringar i din elinstallation.

Objektnr 631380098

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 08:52

Ram till två Philips Hue Dim Switch som passar på Eljo Trend brytare m.fl

Slutpris

|

175 kr

Auktionen är avslutad

alexv70 vann auktionen

MGunnarsson_67

Dalsjöfors, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

355 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?