Beskrivning

Dina favoritsköldpaddor återförenas och sparkar skal i det här coola sidorullande fightingspelet i 80-talsstil



Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge är ett banbrytande spel med rötterna i den tidlösa klassiska fightingmekaniken, skapat av fightingspelexperterna på Dotemu (Streets of Rage 4) och Tribute Games.

Leonardo, Michelangelo, Donatello och Raphael återförenas och sparkar skal i kampen mot Shredder och hans trogna fotklan. Spela ensam eller tillsammans med dina kompisar i flerspelarläget för upp till fyra spelare!

Speldesignen liknar den klassiska Turtles-designen från 1987 och hyllar klassiska TMNT-spel som ”Turtles In Time” med vacker pixelkonstgrafik i fullfärg för en rejäl dos med sköldpaddnostalgi.

Hjältar med skal
Njut av de vackra pixelkonstmiljöerna och slakta massor av fiender med din favoritsköldpadda – alla har olika förmågor och rörelser! Välj en kämpe, använd kombinationer till att besegra dina motståndare och upplev intensiva slagsmål med hisnande action och galna ninjaförmågor.

Häftiga platser
När Bebop och Rocksteady anfaller Kanal 6 och stjäl superhäftiga maskiner för att hjälpa Krang och Shredder med deras senaste onda plan måste du kämpa mot dem på alla de välkända tidlösa TMNT-platserna. Du får hjälpa den fruktade sköldpaddskvartetten att slåss mot fotsoldater, triceratonkrigare och stentrupper från Manhattan och Coney Island till stadstak och fuktiga kloaker – hela vägen till Dimension X! Sköldpaddskraft!
Njut av vacker pixelkonstgrafik i fullfärg och en klassisk TMNT-känsla som tar dig tillbaka till det fantastiska 80-talet. Alla karaktärer, fordon, vapen, föremål och bakgrunder är inspirerade av tv-programmet från 1987. Det känns som om du hoppat in i tv:n – med en blandning av humor och actionfyllda äventyr!

Objektnr 631361734

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 21:47

Teenage Mutant Ninja Turtles Shredders Revenge - Helt nytt till Nintendo Switch!

Såld för

447 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 328 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?