Beskrivning

Den sista sommaren, den sista hemligheten… Det är dags för Ryzas sista äventyr!

Historien börjar när en grupp öar som kallas Kark Isles dyker upp nära huvudpersonen Ryzas hemstad. Ryza ser det här som ett hot mot sitt hem och tar med sina vänner för att undersöka öarna, där de hittar ruiner med en enorm port. När Ryza närmar sig porten hör hon en röst eka i huvudet, och den säger åt henne att hon måste nå Code of the Universe – universums kod. Vad finns på andra sidan porten och vad betyder "Code of the Universe"? För att rädda sitt hem ger sig Ryza och hennes vänner ut på ett äventyr som kretsar kring en Key och alkemins rötter.

Utforska en vidsträckt och öppen värld!
I det här spelet är kartorna ihopkopplade, vilket låter en röra sig mellan områden utan laddningstider. Utforska en vidsträckt, öppen värld med stor frihet.

Hela 11 party-medlemmar!
Återförenas med karaktärer från tidigare spel och möt nya viktiga key-karaktärer. Ge dig ut på äventyret med många vänner – ett av de största karaktärsgallerierna i hela serien.

Använd "Keys" med okända krafter för att låsa upp nya alternativ på vägen!
Spelet kretsar kring det nya "Key"-systemet. Keys finns i olika varianter och kan användas vid exploration, synthesis och combat. Använd dem väl på ditt äventyr för att få en mer tillfredsställande och trevligare upplevelse!

Objektnr 631351419

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:31

Atelier Ryza 3 Alchemist of the End & the Secret Key - Nytt till Nintendo Switch

Pris

547 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 338 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?