Beskrivning

Dyk ner i en djup historia om korruption, brott och intriger. Ta rollen som polischef Jack Boyd, och möt stadens Freeburg mörka undersida. Kommer Jack att nå sin pension med en bunt sedlar, eller kommer han att vara sönder... eller värre? Hantera din personal, svara på nödsituationer och red ut brott i en stad på randen av kaos. Maffian manövrerar sig bakom kulisserna och sänker sina klor ännu djupare in i staden, även när borgmästaren är redo att utnyttja alla situationer till sin politiska fördel. Välj ditt tillvägagångssätt till varje situation när den utvecklar sig. Ibland svarar du på en kris på en brottsplats, eller behandlar med Freeburgs brottsbossar. Ibland undviker du frågor i pressrummet, eller till och med enstaka korsförhör i vittnesbåset. Kan du stoppa denna tryckkokare från att explodera, i alla fall tillräckligt länge för att gömma undan en slant till pensionen?

  • Ditt uppdrag är tydligt: tjäna 500 000 dollar på 180 dagar, innan Jack Boyd går i pension. Hur? Det är upp till dig!
  • Beslut, beslut! This is the Police handlar om en mörk historia och hur du reagerar på den. Oavsett vad du väljer, kommer dina val att påverka spelet - och Jack Boyds öde.
  • Den gode, den onde och... den fule? Freeburgs polischef hanterar alla typer av folk. Det är upp till dig att hitta skurkarna och bestämma hur du hanterar dem.
  • Som chefen av Freeburgs polis behandlar Jack utmaningar varje dag: att reagera på nödsituationer, hantera sina poliser, försvara avdelningen mot stadshuset och en korrupt borgmästare och mycket mer.
  • Rik och fullt röstsatt historia: Jack Boyd spelas av Jon St. John, rösten av Duke Nukem.


PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608152027

Visningar 395

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

This Is the Police Nintendo Switch

Pris

199 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 471 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?