Beskrivning

Disney Classic Games Collection är den senaste och bästa samlingen av klassiska Disney-spel baserade på några av de mest älskade Disney-filmerna genom tiderna: Aladdin, Lejonkungen och nu Djungelboken!

Detta paket kombinerar Disney Classic Games: Aladdin och Lejonkungen med den HELT NYA "Djungelboken och MER Aladdin-paketet".

Nu kan du spela ALLA de hyllade 16-bitars konsolversionerna av "Aladdin", tillsammans med klassiska spel baserade på Disneys "Djungelboken"! Dessa helt nya, av fans efterfrågade och älskade spel fullbordar denna samling och gör detta till det enda sättet att uppleva alla 16-bitars konsolversioner av Aladdin och Djungelboken. Spela som några av dina favorit-Disneykaraktärer, inklusive Aladdin, Simba och Mowgli, samtidigt som du upplever några av de bästa grafiken som 16-bitars eran hade att erbjuda. Spela genom flera versioner av varje inkluderat spel och njut av massor av nya funktioner, förbättringar, spellägen, enkla spelssparningar och visningsalternativ.

Den utökade samlingen
Spela igenom flera olika versioner av de älskade spelen Aladdin, Lejonkungen och Djungelboken som har skapats genom åren, inklusive både konsol- och handhållna versioner. Denna otroliga kombination gör detta till den bästa utgåvan av Disney Classic Games hittills.

16-bitars versioner
BÅDA 16-bitars konsolversionerna av Aladdin-spelen är inkluderade för första gången sedan deras ursprungliga släpp. På populära begäran är nu två helt olika och lika älskade Aladdin-spel äntligen tillgängliga och förbättrade för moderna konsoler. Vilket Aladdin-spel är DIN favorit?

Visningsalternativ och uppdaterad grafik
  • 1080P-grafik och förbättringar för moderna HD-TV-apparater
  • Justerbara skärmaspektratioer och ramar
  • Anpassningsbara filteralternativ utformade för att efterlikna klassiska CRT-TV-apparater och andra populära skärmtyper
Moderna funktioner
Spola tillbaka vilket som helst av spelen i realtid för att försöka igen svåra avsnitt, titta på fullständiga genomspelningar med möjligheten att hoppa framåt, hoppa in och börja spela från vilken punkt som helst, samt spara snabbt ditt framsteg och fortsätt ditt äventyr var och när du vill.

Museifunktioner
Ge dig bakom kulisserna och lär dig mer om skapandet av dessa otroliga spel. Titta på videointervjuer med de ursprungliga utvecklingsteamen eller utforska talrika gallerier med hundratals tidigare opublicerade HD-konceptbilder

Objektnr 598758783

Visningar 759

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Disney Classic Games Collection (3 spel i 1) - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 340 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?