Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 24 apr 18:39

Efter förfrågan. Lampan skickas nedmonterad, mittsektionen går att skruva isär så det blir 2 delar. Allt kommer att vara mycket noggrant förpackat

Fin golvlampa i mässing från Nybro Armaturfabrik. Justerbar höjd. Skärmen är i gulmetall och bucklor finns på skärmen, se bild 9 och 10. Brukslitage som tunna repor finns. Ringen som håller uppe kupan är lagad någon gång, en liten lagning man kan se på bild 7, dock svårt att se. Lampan är ca 1,34 meter hög, kupan ca 34 cm i diameter och sladden är ca 2,6 meter lång. Se mina bilder för egen bedömning. Om ni undrar över något är det bara att höra av er.

Obs: Titta noga på mina bilder och läs även min beskrivning av det annonsen gäller. Angivet fraktförslag gäller endast för Sverige.
Avhämtning efter överenskommelse i Nynäshamn/ eventuellt i Slakthusområdet, Globen. En snabb affär uppskattas. Skulle problem med betalning uppstå förutsätter jag att du hör av dig. Jag sampackar och samfraktar naturligtvis och packar alltid mycket noga med mest återanvänt materiel. Jag ansvarar ej för paketleverantörens hantering av paketet. Schenker och DHL brukar fungera bäst och vara billigast för större varor och Post Nord för mindre saker. Om frakten blir billigare än annonserat betalar jag alltid tillbaks mellanskillnaden.

Objektnr 630831786

Visningar 382

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 12:59

Golvlampa metall mässing Nybro Armaturfabrik 1950-60 tal

Slutpris

|

265 kr

Auktionen är avslutad

Paraknas1 vann auktionen

63kakka

Nynäshamn, Sverige

5.0

63kakka

Verifierad

Toppsäljare

2 314 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?