Beskrivning

Info & skick
Ca 50 cm lång och 30 cm bred. Har många fack, hakar och ett extra nät + regnskydd som går att dra över väskan. Har legat en lägre tid i ett förråd men är innan dess inte särskilt mycket använd. Har även ett par lösa trådar som enkelt kan klippas bort och någon defekt på insidan, se bild. För att beskriva defekten så består den av att ryggsäckens innefoder, särskilt på den större
större sidofickan har ett par tryckskador. Jag vet inte exakt hur den har uppstått, men min gissning är att något tyngre har förvarats där, vilket har gjort att fodret fått permanenta tryckmärken, där fodret är något svagare/mera genomskinligt än den övriga. Så om man då i framtiden skulle sätta något tillräckligt tungt i fickan, antar jag att det finns en risk för att en reva där uppstår.

Sedan är det väl värt att nämna att utsidan har ett fåtal märken och förslitningar samt lösa trådar som syns främst på några centimeters håll. Regnskyddet har också fått någon fläck under tiden i förrådet, se bild.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/PostNord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig, och dess kostnad ges på begäran. Jag återanvänder till största del fraktemballage och material för att skicka objekten. Om fraktbolagen har höjt sina fraktkostnader gäller fraktbolagens senaste pris, oavsett vad som uppges anonnens textbeskrivning.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

For international customers
International shipping charges are calculated automatically to your designated delivery address. Please send a message for further inquiries or questions.

Objektsnr 630654383

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 15:12

ADF System mindre blå svart grå vandringsväska ryggsäck med regnskydd

Slutpris

|

50 kr

Auktionen är avslutad

Frittespin vann auktionen

Chamomile

Öjersjö, Sverige

5.0

Chamomile

Verifierad

Toppsäljare

249 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?