Beskrivning

  • Vakuumisolerad- Flaskan är tillverkad av premiummått 18/8 rostfritt stål och är pulverlackerad i en slitstark matt finish. Utsidan av det vakuumförseglade området doppas i koppar för ökad isolering. Koppar minskar temperaturen, vilket ger ännu mer isolering till din flaska.
  • Nytt sugrörslock Dammskyddets design har lagts till. Att använda dammskyddet för att öppna munstycket är lättare än den traditionella öppningsmetoden, dammskyddet kan effektivt förhindra att damm tränger in och undvika att munstycket rör sig för hand, vilket är mer bekvämt och sanitärt. Bred öppning gör den enkel att rengöra, BPA-fritt lock vilket innebär att de är väldigt säkra. 2 lock kan bytas när som helst, matchar olika färger för att passa olika tillfällen
  • Lätt att använda– Ta denna bärbara vattenflaska som är lätt att bära medan du vandrar, cyklar, shoppar eller lämna den på kontoret. När du sitter var som helst i alla temperaturförhållanden kommer din kalla dryck att hålla sig perfekt kyld i upp till 24 timmar eller ditt kaffe eller te håller värmen i upp till 12 timmar.

Objektnr 631457997

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 13:03

Helt ny vattenflaska i rostfritt stål med sugrörslock – läckagesäker

Såld för

105 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?