Beskrivning

Säljer en Hk onyx studio 2.
Fint skick, dock dålig batteritid.
Fungerar utmärkt med laddaren i.

Mer information:

Grymt ljud, trådlös anslutning, uppladdningsbart batteri och inbyggd mikrofon med brusreducering - Onyx Studio 2 har allt du behöver i en trådlös högtalare. Den fungerar tillsammans med alla telefoner och surfplattor som använder sig av Bluetooth. Självklart kan du också ansluta enheter som inte har Bluetooth via 3,5 mm stereokabel.

Trådlös anslutning med Bluetooth

Med Bluetooth kan du strömma ljud trådlöst från alla dina Bluetooth-enheter. Det spelar ingen roll om du använder en Android eller iOS-enhet. Med en räckvidd på 10 meter kan du utan problem lägga ifrån dig telefonen och fortfarande få en grym ljudkvalitet.

Eftersom Onyx Studio 2 spelar upp musik trådlöst via din telefon eller surfplatta kan du också använda den parkopplade enheten som en fjärrkontroll. Med Bluetooth och din mobil har du full kontroll över uppspelningen, oavsett om du lyssnar på musik eller podcast.

Inbyggd mikrofon för samtal

Onyx Studio 2 har en inbyggd högtalare och mikrofon för telefonsamtal. Så om du har anslutit din telefon via Bluetooth pausas musiken när du får inkommande samtal och du kan använda högtalaren för samtalet. När du lägger på igen börjar musiken automatiskt där den pausades. Utrustad med Harman VoiceLogic får du en mikrofon som eliminerar eko och brus så att du får en tydlig och klar röst för till exempel konferenssamtal på jobbet.

Uppladdningsbart batteri

Med ett uppladdningsbart batteri behöver du aldrig tänka på att köpa nya batterier för att lyssna på musik. Du laddar snabbt upp din högtalare med hjälp av USB, antingen via datorn eller strömuttaget. Högtalaren klarar av att spela musik i hela 5 timmar innan du behöver ladda upp batteriet.

Allmänt
Uteffekt (Max) 60 Watt
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt per högtalare (RMS) 15 Watt
Integrerad subwoofer Nej
Uteffekt Subwoofer (RMS) -
Högtalartelefon Ja
Övriga funktioner -
EAN 6925281907258
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Micro-USB
3,5 mm ljudingång Ja
Hörlursutgång 0 st
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 3.0
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP
Övriga anslutningar -
Dimensioner
Bredd 161,0 mm
Höjd 260,0 mm
Djup 280,0 mm

Objektsnr 630663936

Visningar 283

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 17:09

Harman Kardon onyx studio 2

Slutpris

|

400 kr

Auktionen är avslutad

JWL13 vann auktionen

Hexag

Uppsala, Sverige

Verifierad

1 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?