Beskrivning

https://prepperforum.se är ett forum skapat för personer som är intresserade av prepping i Sverige. Forumet är responsivt och visas korrekt oavsett om man surfar in via dator, surfplatta eller mobil.

Många populära forum i Sverige omsätter många miljoner och intäktspotentialen för prepperforum.se är enorm, i rätt händer. En shopify drop-shipping-butik kan integreras och generera intäkter samt kan annonsutrymme säljas till företag. Medlemsavgifter är också en tänkbar inkomstkälla.

Många timmar har investerats i detta projekt hittills och domännamnet är perfekt för ett forum som sysslar med prepping i Sverige.

Forummjukvaran är öppen källkod och det finns många tillägg som kan användas gratis. Vi säljer endast domännamnet och ger inget stöd till driften och funktionen av forumet som inkluderas. Forumet har redan många ämnen som kan vara nödvändiga för att ett prepperforum ska komma till stånd. Forumet är dessutom lätt att hantera och har en bra CMS för administration.

Det finns ett antal Facebookgrupper som startats runt om i landet som också ingår i köpet, men det är som sagt bara domännamnet som säljs. Forumet och dess facebookgrupper ingår i köpet "i befintligt skick".

Facebookgrupperna kan hittas här: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067532913718

Objektnr 631708899

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 11:43

Prepperforum.se

Utropspris

|0 Bud

10 000 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?