Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/PT5yMfC9LQM

En förödande närvaro inkräktar på Federal Bureau of Control, och bara du kan stoppa den. Använd världen som vapen i en storslagen kamp mot en farlig fiende i komplexa och oförutsägbara omgivningar. Hotet har tagit sig in i vår värld och hela mänskligheten står på spel. Kan du återta kontrollen?

Control är ett snyggt actionäventyr i tredjepersonsperspektiv som vunnit över 80 priser och garanterat kommer ta dig med storm. De öppna miljöerna i kombination med det världsbygge och berättande som

Från utvecklaren Remedy Entertainment (Max Payne, Alan Wake) kommer Control, ett övernaturligt actionäventyr där du måste anpassa dig till reaktiva miljöer och kämpa dig fram genom en djup och oförutsägbar värld med hjälp av övernaturliga förmågor och den utrustning du tror passar uppgiften bäst.

En hemlighetsfull byrå i New York har invaderats av paranormala krafter. I rollen som nya direktören Jesse Faden (Courtney Hope) är det upp till dig att få kontroll över situationen.

Utforska den stora skyskrapan "The Oldest House" med ditt pålitliga tjänstevapen – ett övernaturligt handeldvapen som kan byta skepnad. Den föränderliga byggnaden är betydligt större på insidan än vad utsidan ger sken av, och den vilar på många hemligheter.

Ta reda på mer om Jesse Faden

Nysta upp en handling som kretsar kring Jesse Fadens personliga jakt på svar medan hon anpassar sig till sin nya roll på en statlig myndighet. Men i Control har världen en egen berättelse att berätta, och likaså har de allierade du träffar på vägen.

Leta upp sidouppdrag och hemligheter som finns utspridda i den oberäkneliga miljön och ta hjälp av andra agenter för att dechiffrera kodpussel som kan kasta ljus på de märkliga experiment som utförts i den stora New York-byggnaden.

Vårt ordinarie pris: 599:-

Objektnr 484393282

Visningar 3 242

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Control - Nordisk - Helt nytt till Xbox One | Series X/S!!!

Pris

298 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 337 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?