Beskrivning

OBS! Helt ny skiva. Mindre repor på fodral.

Trailer: https://youtu.be/XO8m90y6zwY

Upplev det hårda, intensiva och snabba NHL-spelet med NHL 15.

Med nya 12 Player NHL® Collision Physics-systemet påverkas för första gången samtliga spelare på isen i alla situationer samtidigt. Med kraften i de nya konsolerna har det kritikerrosade NHL Collision Physics-systemet utvecklats till att omfatta alla spelare på isen. Det innebär att du kan uppleva det hårda, intensiva och snabba NHL-spelet med verklighetstrogna tacklingar, den hårda kampen framför mål och tajta situationer på ett sätt som verkligen återspeglar desperationen i varje byte.

REAL PUCK PHYSICS
Pucken är ett av de mest komplexa och viktigaste föremålen för att kunna återge spelet på isen och med NHL 15:s nya puckfysik kan spelet leverera en mer verklighetstrogen känsla i varje puckinteraktion. Allt på isen inklusive själva isytan har gjorts mer levande vilket leder till de mest oförutsedda och autentiska puckrörelserna och puckstudsarna någonsin i ett NHL-spel.

AUTENTISKA SPELARE & UTRUSTNING
Nästa generations hockeyspelare har en ny sammansättning - från skridskorna upp till hjälmen. Spelarmodellerna har nu tre distinkta delar ? kroppen, utrustningen och matchtröjan. Varje del interagerar oberoende av varandra vilket gör att varje puckkontakt och kontakt med andra spelare blir mer verklighetstrogen. Dynamisk tröjteknologi levererar ytterligare realism till spelarrörelserna då den levandegör spelets höga tempo på ett helt nytt sätt.

OÖVERTRÄFFAD SPELARLIKHET
Med kraften i teknologin som skapade de realistiska idrottsmännen i EA SPORTS UFC kan NHL 15 nu leverera banbrytande likhet mellan originalen och de virtuella spelarna. Spelarna är mer verklighetstrogna än någonsin tidigare i allt från den individuella skridskotekniken till ansiktsuttrycket efter att de gjort det avgörande målet.

SUPERSTAR SKILL STICK
Nu får du total tillgång och kontroll över NHL-stjärnornas ''verktygslådor''. Den revolutionerande Skill Stick-funktionen har utvecklats ytterligare för att ge användaren ännu bättre kontroll. Täck pucken, ta emot pass i farten och upptäck en ny arsenal av finter och dribblingar ? allt via kontrollschemat för högerspaken som både är lätt att använda för nybörjare men samtidigt utmanande för mer avancerade användare.

AUTENTISKA ARENOR
Det finns ingen känsla som kan mäta sig med att vara på plats och vi placerar er på första parkett. Kraften i nästa generations konsoler har möjliggjort att återge alla detaljer från en NHL-arena. De unika detaljerna från fler än 19000 sittplatser via spelartunnlarna till ljussättningen har återgetts på ett aldrig tidigare skådat sätt. Nu kommer hemmamatcherna verkligen att kännas som hemmamatcher.

NYTT KOMMENTATORTEAM
Nya röster till en ny generation. NHL 15 välkomnar NBC Sports kommentatorsteam Mike ''Doc'' Emrick och Eddie Olczyk till kommentatorsbåset. TSN-experten Ray Ferraro kommer att bjuda på expertkommentarer från rinkside. Genom att ta integrationen av kommentarerna till nästa nivå kommer NHL 15 att erbjuda spännande och realistiska inför-matchrapporter med Doc och Eddie. Med NHL 15:s ingame-grafik innebär resultatet ett revolutionerande steg framåt och gränsen mellan virtuell sport och verklig sport blir nu ännu mer otydlig.

NBC SPORTS GAME DAY PRESENTATION
NBC Sports Game Day levererar det mest realistiska sändningspaketet genom tiderna i ett Tv-spel och har möjliggjorts genom ett samarbete med NBC Sports. NBC-teamet välkomnar dig till arenan och skapar en äkta NHL-stämning med samma intros och NBC-grafik som du är van vid från Tv-sändningarna.

EN LEVANDE PUBLIK
Publiken lever med och du kommer att upptäcka hur deras beteende förändras vid slagsmål, hårda tacklingar eller ett vackert och viktigt mål. Individuella beteenden har tilldelats varje karaktär i publiken och du kan se hur de läser spelet, hånar spelare och klappar i takt med musiken från den dynamiska jumbotronen. De kommer till och med ta en paus från alla hockeyaction och föreviga ögonblicket med en selfie.

VISION AI
Vision AI utvecklar spelarintelligensen ytterligare och levererar en medvetenhet hos spelarna på isen som innebär att de kan läsa spelet bättre och reagera mer realistiskt på olika taktiker. Bättre målsinne och mottagning av pass förbättrar flödet i matcherna.

Eventuella koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan vara förbrukade.

Vårt ordinarie pris: 549:-

Objektnr 413125613

Visningar 3 351

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 15 - Nordisk Utgåva - Fynd till Xbox One!!!

Pris

78 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 339 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?