Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/0H_Fsyje2nA

OBS! Denna utgåvan är Xbox One X Enhanced så spelupplevelsen förhöjs ytterligare av de Xbox One X-förbättringar som finjusterar spelets prestanda!

Rage 2 är som att hoppa rätt in i Mad Max filmerna. Dyk rätt in i en dystopisk värld utan samhälle, lag och ordning. Skapa kaos och skipa rättvisa i laglösa ödelandet!

Efter att en jättelik asteroid förintat 80 % av jordens befolkning har civilisationen förvandlats till ett laglöst ödeland där de öppna vägarna domineras av hänsynslösa, blodtörstiga gäng och tyranniska The Authority försöker regera med järnhand.

I rollen som Walker, ödelandets sista ranger och det enda hotet mot The Authority, har du blivit av med ditt hem och lämnats att dö.

Nu har du chansen att ställa allt till rätta - kämpa för rättvisa och frihet med dödsföraktande bilstrider, förödande kaos i förstapersonsperspektiv och en öppen värld fylld av växande galenskap.

Ta dig fram genom ett kargt ödelandskap där du kämpar mot sadistiska gäng för att hitta verktyg och teknik du behöver för att krossa barbariska The Authority en gång för alla.

Vårt ordinarie pris: 649:-

Objektnr 393223576

Visningar 3 917

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Rage 2 - Enhanced - Helt nytt till Xbox One & Xbox One X!!!

Pris

248 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 340 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?