Beskrivning

OBS! Denna nordiska utgåva är Playstation 4 PRO Enhanced så spelupplevelsen förhöjs ytterligare av de PS4 Pro-förbättringar som finjusterar spelets prestanda!

Trailer: https://youtu.be/ZOk3fj5ujNM

Ta Sackboy på ett storslaget 3D-plattformsäventyr tillsammans med dina vänner.

Den berömda PlayStation-hjälten Sackboy ger sig ut på ett storslaget, roligt och kaotiskt 3D-plattformsäventyr för flera spelare – med mängder av attityd!

Så här ligger det till:

Den elake Vex (en snudd på mytomspunnen varelse född ur kaos och skräck) kidnappar Sackboys vänner och tvingar dem att bygga en Förvrängare.

Den utomordentligt ondskefulla maskinen kommer förvandla Craftworld från en fantastisk värld full av fantasi och oskyldiga drömmar till en död och otäck mardrömsvärld. Vilken skurk!

Men det sägs finnas en profetia bland de stickade riddarna, en uråldrig orden dedikerad till att skydda Craftworld. Endast de modigaste, oräddaste, tappraste och (så klart) ridderligaste kan vinna en nästan obeskrivligt dramatisk kamp mot tiden, full av faror. Jättemånga faror.

Ge dig av ensam eller med dina vänner och utforska de snöigaste bergen, de grönaste djunglerna, de blötaste undervattensvärldarna och de ... öh ... rymdigaste rymdkolonierna.

Besegra Vex. Rädda säckfolket. Rädda världen. Dags att möta ditt öde, Sackboy. Från väv och ull föds en stickad riddare.

Vårt ordinarie pris: 699:-

Objektnr 631361440

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:05

Sackboy A Big Adventure - Nordisk Barnspel - Nytt till PS4 | Playstation 4!

Pris

578 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 325 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?