Beskrivning

Säljer min surfplatta i nyskick.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra WiFi surfplatta har en banbrytande 14.6" 120Hz Super AMOLED-skärm som är större en många bärbara datorers skärmstorlekar. Den dubbla 12 MP ultrabreda kamerauppsättningen ger otroligt skarpa bilder för dina videosamtal. Det kapabla 11 200 mAh-batteriet kommer hålla länge även när enheten kör krävande appar och 45W-laddningsstödet kommer ladda upp enheten på nolltid. Släpp lös din kreativitet med en S-Pen som kan förvaras direkt på enheten.

Resvänlig
Med en vikt på endast 726g och 5.5mm tjocklek är surfplattan bekväm att hantera och du kommer knappt märka att du bär den i din väska.

Super AMOLED-skärm
14.6"-pekskärmen använder en Super AMOLED-panel som ger ett superbt kontrastförhållande med riktigt mörk svärta och livliga färger. AMOLED-panelen är även högeffektiv, vilket minskar belastningen på batteriet. Skärmen kommer med superskarp upplösning och 120 Hz-uppdateringsfrekvens för supersmidiga bilder.

Processor
Enheten körs på den avancerade Snapdragon 8 Gen 1 mobila plattformen. Processorn kommer med en huvudkärna som klockas på 3 GHz, tre prestandakärnor som når upp till 2.5 GHz och fyra effektivitetskärnor som körs på upp till 1.8 GHz. Den kommer tillsammans med 12 GB RAM.

Avancerade videokonferenser
Den dubbla ultrabreda främre 12 MP-kameramodulen ger dig otroliga bilder för konferenssamtal på hög nivå med hjälp av tre direktionella mikrofoner och en kraftfull brusreduceringsfunktion. Den bakre dubbelkameramodulen kommer med 13+6 MP-sensorer.

Batteri och laddning
Enheten är utrustad med ett 11 200 mAh-batteri som kan laddas snabbt tack vare den ultrasnabba laddningsfunktionen.

Android 12
Den 12:e utgåvan har lyft användargränssnittet med uppdaterade widgetanimationer och automatiskt genererade färgteman baserade på din bakgrundsbild. Den förbättrar även prestandan och integritetsfunktionerna för en säker och tillfredsställande upplevelse.

S-Pen
Med den inkluderade S-Pen kan du rita snabba skisser eller detaljerade illustrationer, kommentera dina dokument, skriva ner anteckningar under en presentation eller till och med komponera musik, göra om videor till GIFs och mer. Ett enkelt klick gör att du kan göra om S-Pen till ett sudd och dess otroliga tryckkänslighet ger en naturlig känsla som med en riktigt penna.

Fingeravtryckssensor
Den optiska fingeravtryckssensorknappen är inbyggd i skärmen och gör att du kan låsa eller låsa upp enheten med en fingerberöring.

Fler funktioner
- 256 GB lagring
- Micro SD-minneskortplats
- Ultrasnabbt WiFi-6E, Bluetooth 5.2
- Vändbar USB type-C-port för trådbunden dataöverföring, DisplayPort-videoutgång och snabbladdning

Förpackningen innehåller:
Galaxy Tab S8 Ultra
S-Pen
USB-C-kabel

Objektnr 629639044

Visningar 314

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 13:03

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra WiFi surfplatta 256GB

Pris

8 500 kr
Annonsen är avslutad

Någon annan har föreslagit 6 800 kr.

leci_30255

Halmstad, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

149 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?